Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει: «Κατεβήκαμε στην Επίδαυρο, με προσωπικά μας έξοδα»
Showbiz

Πρωταγωνιστής αποκαλύπτει: «Κατεβήκαμε στην Επίδαυρο, με προσωπικά μας έξοδα»

Σε τέτοιες δύσκολες για τη χώρα και τους Έλληνες στιγμές, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί κανείς, είναι να ψυχαγωγηθεί γι’ αυτό και οι θεατρικές παραστάσεις αλλά και κάθε άλλο είδος ψυχαγωγίας έχει δεχτεί βαρύ πλήγμα.

Και όμως πριν από δύο σαββατοκύριακα, το αρχαίο θέατρο Επιδαύρου γέμισε από χιλιάδες ανθρώπων που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αχαρνής». Και ένας εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλάει για τις δυσκολίες που πέρασε όλο το καστ αλλά και τη συγκίνηση που μοιράστηκαν οι ηθοποιοί για όλα όσα έζησαν στο αρχαίο αργολικό θέατρο.

Το προηγούμενο Παρασκευοσάββατο, πραγματοποιήσατε τη πρεμιέρα σας, στην Επίδαυρο. Σε πραγματικά δύσκολες μέρες για το έθνος μας.

"Ζήσαμε μεγάλες στιγμές στην Επίδαυρο. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, ατομικά και συλλογικά. Κατεβήκαμε στην Επίδαυρο, με προσωπικά μας έξοδα. Ο Παναγιώτης Τρύφων υπήρξε χορηγός μας, που μας στήριξε οικονομικά με αγάπη. Ο Γιάννης Κακλέας, εκτός από σκηνοθέτης, υπήρξε και αυτός χορηγός μας, βάζοντας λεφτά από τη τσέπη του, για να γίνει η παράσταση στην Επίδαυρο. Εμείς πληρώσαμε-όσοι μπορούσαμε-μόνοι μας, τα προσωπικά μας έξοδα. Το κάναμε πιστεύοντας, πως πρέπει να σταθούμε όρθιοι. Ιδιαίτερα, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αναλογισθήκαμε πως και 200 άνθρωποι να έρθουν μόνο, δεν πειράζει, εμείς πρέπει να δείξουμε τη δουλειά μας. Να στηρίξουμε και εμάς και το κόσμο. Όσοι κι αν είναι αυτοί. Κι ας είναι πολύ λίγοι..... Τελικά ζήσαμε δυο μοναδικές μέρες στην Επίδαυρο. Τη Παρασκευή ήρθαν 4.000 άνθρωποι και το Σάββατο μας τίμησαν 8.000 άνθρωποι. Ήταν ένα γεμάτο θέατρο που παλλόταν από την ενέργεια της παράστασης".


Πηγή: outnow

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved