«H πάθησή μου με έχει βοηθήσει να ζω με τρόπο διαφορετικό. Διαφορετικά θα έπινα περισσότερο»
Showbiz

«H πάθησή μου με έχει βοηθήσει να ζω με τρόπο διαφορετικό. Διαφορετικά θα έπινα περισσότερο»

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα δροσερό κοκτέιλ ή ένα αγαπημένο ποτό ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι; Ο εν λόγω ηθοποιός πάντως, λέει πως λόγω της πάθησης που έχει αναγκάστηκε να αλλάξει τη ζωή του και να αντιμετωπίζει διαφορετικά στη ζωή του την απόλαυση του αλκοόλ.

Δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος μίλησε πριν από λίγο καιρό ανοιχτά για το δερματικό αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει, την ψωρίαση. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην eleftheriaonline, παραδέχεται ότι αν δεν έπασχε από ψωρίαση, θα ζούσε διαφορετικά, θα έπινε περισσότερο...
- Εχεις λάβει μέρος σε μία καμπάνια για τα δερματικά αυτοάνοσα νοσήματα. Δεν ήταν λίγο δύσκολο να βγεις να μιλήσεις γι’ αυτό;

«Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα γενναίο από μέρους μου γιατί πάντα σκέφτομαι ότι υπάρχουν άτομα που έχουν κάνει outing για το AIDS, τον καρκίνο. Το ότι βγήκα και είπα ότι έχω ψωρίαση, μου φαίνεται, ξέρεις...».

- Κι όμως δεν είναι. Νομίζω πως είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ό,τι νομίζεις.

«Θέλω να πω ότι δεν είναι από τις περιπτώσεις που αισθάνθηκα ότι ήμουνα ιδιαίτερα γενναίος ή οτιδήποτε, με έναν τρόπο κιόλας ίσως να ήθελα να το ξορκίσω. Παρόλο που θεωρώ ότι η ψωρίαση μάλλον καλό μου έχει κάνει στη ζωή μου».

- Αλήθεια;

«Με έχει βοηθήσει να ζω με έναν τρόπο διαφορετικό. Διαφορετικά θα έπινα περισσότερο, θα έτρωγα αλλιώς».

- Παίζουν ρόλο όλα αυτά στην πάθηση;

«Μα και η τροφή δεν μας επηρεάζει ψυχολογικά; Δηλαδή είναι πράγματα που υπάρχουνε μέσα μας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που παίρνει ναρκωτικά, πίνει αλκοόλ και τρώει κρέας απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ και γαλακτοκομικά, ε μάλλον ψυχικά δεν θα έχει την καλύτερη υγεία. Από αυτή την άποψη».

- Αρα όταν σου έγινε η διάγνωση, προσπάθησες και άλλαξες τη ζωή σου;

«Νομίζω ούτε καν προσπάθησα».

- Έγινε μόνο του;

«Ναι, με κάποια γνώση βέβαια. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι δεν είναι πολύ καλό να τρώω γαλακτοκομικά προϊόντα ή να πίνω αλκοόλ. Θα φάω και γαλακτοκομικά και θα πιω και αλκοόλ, αλλά πολύ διαφορετικά. Θα φύγω για 2 μήνες για να πάω να κάνω σερφ ή να κάνω ένα ταξίδι ας πούμε και να μη δουλέψω, αυτό είναι μια επιλογή μου που δεν θέλω να με τρομάζει ούτε η κρίση, ούτε οτιδήποτε άλλο, γιατί το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι υγιής. Και παράλληλα είναι πολύ συγκινητικό γιατί βλέπω ανθρώπους στο δρόμο που με πλησιάζουνε ή που με ρωτάνε στο Facebook και μου ζητούν να τους πω την εμπειρία μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved