Σαμπάνης: «Θα παίρνω λιγότερα, θα δουλεύω περισσότερες μέρες για να βοηθήσω την κατάσταση»
Showbiz

Σαμπάνης: «Θα παίρνω λιγότερα, θα δουλεύω περισσότερες μέρες για να βοηθήσω την κατάσταση»

Σε λίγες μέρες θα γίνει στη Μύκονο και η συναυλία του Αντώνη Ρέμου, με τον οποίο ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνεργαστεί με επιτυχία, μια αμφιλεγόμενη συναυλία, καθιερωμένη όμως στο νησί. Θεωρεί ότι μετά τις πολιτικές εξελίξεις θα έπρεπε, ίσως, να είμαστε πιο διακριτικοί;

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει- ν' αλλάξει τίποτα στη ζωή μας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί έτσι θα στηρίξουμε το κράτος και τους εαυτούς μας, για τα δύσκολα που θα έρθουν. Ο Αντώνης πρέπει να κάνει τη συναυλία, αυτοί που έχουν χρήματα πρέπει να πληρώσουν γιατί τον γουστάρουν, κι αυτοί που δεν τα έχουν πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν με λίγα. Ο Αντώνης είναι ένας καλλιτέχνης για όλους τους Έλληνες, πρέπει η επιχείρηση να πάρει χρήματα, ένας ολόκληρος κόσμος να μπορεί να ζει και να κάνει όνειρα. Το να σταματήσει η δουλειά με τη δικαιολογία της κρίσης, θα φέρει κι άλλα προβλήματα» τόνισε στο Hello.
-Θα φανέρωνες την ψήφο σου στο δημοψήφισμα;
«Στο δημοψήφισμα ευχήθηκα ό,τι επέλεξε ο καθένας να το έκανε για το καλό του τόπου, με βάση την κρίση και τα πιστεύω του. Όποιος ψήφισε με βάση το καλό της χώρας είναι φίλος μου, όποιος ψήφισε με κριτήριο το καλό του εαυτού του, όχι. Αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται το δικό μας καλό, αλλά το μέλλον της πατρίδας και, ξέρεις, έχω τρέξει σε εθνικούς αγώνες, αγαπάω την Ελλάδα, νιώθω ευλογημένος που ζω σε αυτό τον τόπο.»
-Αισιοδοξείς ότι μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα;
«Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όποια δυσκολία έρθει να την αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί. Είμαι αισιόδοξος και θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Θα παίρνω λιγότερα, θα δουλεύω περισσότερες ή λιγότερες μέρες αν χρειαστεί, για να βοηθήσω την κατάσταση. Μέχρι τώρα είμαι συνεπής απέναντι στο κράτος και θα στηρίζω τα ελληνικά προϊόντα και τη χώρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved