Αληθινός γάμος επί… σκηνής!
Showbiz

Αληθινός γάμος επί… σκηνής!

Και όμως συνέβη και αυτό! Η σκηνοθέτις Μαρία Βαρδάκα παντρεύτηκε πάνω στο σανίδι τον εκλεκτό της καρδιάς της Μπάμπη Καρλή, ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη πράξη του έργου!

Μπροστά σε 400 θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο Αυλίδειας - Αρτέμιδος, στη Χαλκίδα, για να παρακολουθήσουν το θεατρικό έργο του Ευγένιου Λαμπίς «Ενα καπέλο από ψάθα Ιταλίας», το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Έκπληκτοι οι παρευρισκόμενοι είδαν ξαφνικά τον αντιδήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Μπαντούνα να ανεβαίνει στη σκηνή και να τελεί τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού.
«Το θέμα του "Καπέλου από ψάθα Ιταλίας" είναι ο γάμος του ήρωα Φαντινάρ, ο οποίος διαδραματίζεται μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης πράξης του έργου, αλλά οι θεατές δεν τον βλέπουν. Με τον σύντροφό μου σκεφτήκαμε να κάνουμε τον δικό μας γάμο επί σκηνής τη χρονική στιγμή που -σύμφωνα με το στόρι- παντρεύεται ο Φαντινάρ» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα η Μαρία Βαρδάκα.
«Η πλειονότητα των θεατών δεν κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε. Πέρα από τους συγγενείς και φίλους μας που βρίσκονταν εκεί και γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί, όλοι οι άλλοι νόμισαν αρχικά ότι ο γάμος ήταν κομμάτι της παράστασης, κάτι σαν happening. Βέβαια, όσοι αναγνώρισαν τον αντιδήμαρχο Χαλκιδέων υποψιάστηκαν ότι κάτι άλλο γινόταν». Μετά τον γάμο η παράσταση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, ενώ ακολούθησε γαμήλιο πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved