Πάνος Βλάχος: «Την αγαπώ πάρα πολύ την κωμωδία»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Την αγαπώ πάρα πολύ την κωμωδία»

Ο Πάνος Βλάχος υπηρετεί με αξιοπρέπεια την κωμωδία. Η θητεία του στο είδος αποτελεί προσωπική επιλογή ή περνάει και μέσα από τις προσδοκίες των άλλων, σκηνοθετών και κοινού;

«Την αγαπώ πάρα πολύ την κωμωδία. Είμαι εξωστρεφής ηθοποιός και το να παίζω σ' ένα «γήπεδο» τόσο ανοιχτό στο ευρύ κοινό συνιστά ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση για μένα και τα εκφραστικά μου μέσα. Γνωρίζω, ωστόσο, ηώς το γέλιο μπορεί να διαφθείρει τον ηθοποιό που το αποζητά με κάθε τρόπο. Όσο μεγαλύτερο «γκελ» κάνει ένας κωμικός στον κόσμο, τόσο δυσκολότερο είναι γι' αυτόν να παραμένει σεμνός και ταπεινός απέναντι στην τέχνη του-ειδικότερα σε καιρούς που βασιλεύει η φτήνια κι η χυδαιότητα. Οπότε εγώ, επειδή πιστεύω στον ολοκληρωμένο ηθοποιό, δεν έχω άλλη επιλογή από το να αναζητώ δρόμους και συνεργασίες που θα με ταρακουνήσουν και θα με κάνουν πλουσιότερο υποκριτικά. Μακάρι, στην πορεία αυτή, να υπάρξουν κι άλλοι σημαντικοί άνθρωποι που θα με εμπιστευτούν και θα φωτίσουν τα κομμάτια του προσωπικού μου παζλ με τρόπο που ούτε ο βίος δεν έχω φανταστεί» τόνισε στην Real.
-Εννοείς σκηνοθέτες;
«Ναι, ανθρώπους σαν τον Μπέζο, τον Κακλέα, τον Καραθάνο, τον Μαυρίκιο και τον Νίκο Καλογερόπουλο, που έχουν καθορίσει την πορεία μου. Καλλιτέχνες υγιώς σκεπτόμενους δίχως προσωπικά συμπλέγματα, με καθαρή ματιά και ξεκάθαρη άποψη για τα πράγματα, πάνω στην οποία ένας νέος ηθοποιός μπορεί να στη ριχτεί για να συνεχίσει δημιουργικά την πορεία του. Πολύ περισσότερο αν έχει ακόμη συγκεχυμένη, για να μην πω πολύ κακή άποψη για τον εαυτό του και τα πεπραγμένα του, όπως συμβαίνει στην περίπτωση μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved