Φωτεινή Δάρρα: «Οι άνθρωποι της μουσικής δεν μπορούμε να καθόμαστε στο σπίτι»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Οι άνθρωποι της μουσικής δεν μπορούμε να καθόμαστε στο σπίτι»

Οι καλλιτέχνες τα καλοκαίρια πάντα... παίρνουν τους δρόμους. Καλοκαίρι, ίσον περιοδεία και για την Φωτεινή Δάρρα;

«Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι κι αυτό μας βρίσκει να ταξιδεύουμε στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της μουσικής δεν μπορούμε να καθόμαστε στο σπίτι, ενώ το κοινό στην επαρχία διψάει για πολιτιστικά γεγονότα. Έτσι και φέτος τηρούμε αυτή την, ας πούμε, παράδοση, παρά τις δυσκολίες,1 και είμαστε Ευτυχείς. Είναι μια περιοδεία με πολλούς σταθμούς. Σε κάποιους είμαστε μαζί με ιόν Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε άλλους εμφανίζομαι μόνη, ενώ υπάρχει και μια συναυλία με τον Μίμη Πλέσσας, έναν από τους μεγάλους συνθέτες με τους οποίους συνεργάστηκα, τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές εμφανίσεις. Ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς, από την άποψη της σπουδαίο τιμής του χώρου, είναι και η συναυλία που θα δώσουμε με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στη Δήλο. Το νησί παραχωρείται σπάνια για εκδηλώσεις, γιατί έχει χαρακτηριστεί αρχαιολογικός χώρος και προσπαθούν να τον προφυλάξουν - κι έτσι πρέπει. Είναι μανικό που θα βρεθούμε εκεί μετά τη δύση, με πανσέληνο και μουσική. Ήταν όνειρο μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία, κι έτσι θα επισκεφτώ και τη Μύκονο, όπου δεν έχω πάει ποτέ» τόνισε στο Hello.
-Σοβαρά;
«Ναι, και είναι ευκαιρία να δω την αντίθεση των δύο νησιών, αφού από την πολύβουη Μύκονο θα βρεθώ στην κατανυκτική, Απολλώνια Δήλο.»
-Ωστόσο, δε δραστηριοποιείσαι μόνο συναυλιακά, αλλά και δισκογραφικά αυτή την περίοδο.
«Κυκλοφορεί διαδικτυακά ένα νέο τραγούδι, που έδωσε και τον τίτλο στις προσωπικές μου συναυλίες, το «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι», του Γιάννη Σπανού και του Γιώργου Παπαστεφάνου. Δεν ήμουν υπέρ των διασκευών, αλιά πιστεύω ότι κίναι πολύ ενδιαφέρουσα και με σεβασμό στην. αρχική μορφή του τραγουδιού. Είναι φρέσκια και καλοκαιρινή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved