Μαρία Κορινθίου: «Φοβάμαι για το μέλλον της κόρης μου»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Φοβάμαι για το μέλλον της κόρης μου»

Η Μαρία Κορινθίου αγχώνεται για το μέλλον της κόρης της και δεν το κρύβει.

Η ηθοποιός μίλησε στο Down Town Κύπρου για τις ανησυχίες της , αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.
Φοβάσαι για το μέλλον της κόρης σου, Ισμήνης;
Πάρα πολύ! Αυτονόητο δεν είναι; Σε τι χώρα θα μεγαλώσει και με ποιο μέλλον; Όλοι συμπάσχουμε με τον διπλανό μας που υποφέρει, όλοι νιώθουμε το ίδιο. Είμαστε σε απόγνωση. Το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι αβέβαιο. Και δεν ξέρω καν αν αύριο ή μεθαύριο θα έχω τα χρήματα για να καλύψω τις βασικές ανάγκες του παιδιού μου: γάλα, ψωμί, τα βασικά πράγματα... Εδώ έχουμε φτάσει πια! Και δεν ξέρεις και τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Είμαστε όλοι ξεκρέμαστοι.

Όλη αυτή η κατάσταση πάει πίσω τη σκέψη σου για δεύτερο παιδί, όπως μου έλεγες πως ήταν η επιθυμία σου σε μία προηγούμενη συνέντευξή μας στο Down Town;
Σαφώς. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα δεύτερο παιδί! Βέβαια, ποτέ δεν λέω ποτέ. Δεν ξέρεις τι γίνεται αύριο και τι μπορεί να προκύψει. Από την άλλη, πριν από λίγο είχα αυτή την κουβέντα με μία παρέα που είμαστε εδώ. Λέγαμε ότι το μόνο καλό με αυτό -και στατιστικά έχει βγει αυτό- είναι ότι, σε αποχές κρίσης, γίνονται πιο πολλές γέννες! Λόγω του ότι ο κόσμος δεν έχει δουλειά, είναι όλη τη μέρα σπίτι και προσέχει τα παιδιά του, έχουν πιο πολύ χρόνο ο ένας για τον άλλον κι έτσι κάνουν πιο εύκολα παιδιά μεγαλώνοντάς τα πιο άνετα. Από την άλλη, πώς να μεγαλώσεις το παιδί χωρίς χρήματα; Τι να πω πια...

Μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει, νιώθεις τυχερή που έχεις δουλειά και πρωταγωνιστείς φέτος στο «Ρουά Ματ»;
Εννοείται πως νιώθω τυχερή και που επιπλέον έχω κλείσει δύο ακόμα δουλειές. Αλλά ποιος ξέρει αν θα γίνουν με όλα αυτά... Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε δουλειά.

Θα έμενες μόνιμα στην Κύπρο;
Ναι, θα το έκανα. Αν τα πράγματα χειροτερέψουν στην Ελλάδα, σαφέστατα και θα το έκανα. Πιο πολύ όμως θα έκλεινα -για μία τέτοια απόφαση- στην Αμερική. Εκεί έχω ξαναπάει, έχω συγγενείς και γνωστούς. Θα το έκανα για το καλό του παιδιού μου! Αλλά πόσο εύκολο θα ήταν, όταν το παιδί έχει ήδη προσαρμοστεί εδώ; Όταν έχουμε ήδη τη ζωή μας εδώ; Έχω πολλούς λόγους για να μη φύγω, αλλά αν το πράγμα πάει στο μη περεταίρω και όλα τελικά κατέρρεαν, θα το έκανα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved