Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Με την Δέσποινα έχουμε πολλά κοινά που μας ενώνουν»
Showbiz

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Με την Δέσποινα έχουμε πολλά κοινά που μας ενώνουν»

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε συνέντευξή της μίλησε για την συνεργασία της με την Δέσποινα Βανδή.

Με τη Δέσποινα Βανδή τον τελευταίο καιρό δημιουργήσατε μια πολύ καλή και στενή συνεργασία. Πέρα από τα επαγγελματικά, κάνετε παρέα και εκτός δουλειάς;

«Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία εννέα χρόνια. Όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι αυξημένες επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, προσπαθούμε να συντονιζόμαστε και να βρισκόμαστε και εκτός δουλειάς μερικές φορές. Άλλωστε, για να υπάρχει μια τόσο μακροχρόνια σχέση συνεργασίας, τότε πάει να πει ότι έχουμε πολλά άλλα κοινά που μας ενώνουν και μας κρατάνε μαζί και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη».

Τι ξεχωρίζεις επάνω της;

«Πέρα από το τεράστιο ταλέντο και την ασύλληπτη καριέρα που έχει κάνει, νομίζω ότι αυτό που τη χαρακτηρίζει ως άνθρωπο είναι η ποιότητα του χαρακτήρα της, η προσωπικότητα και η αυθεντικότητά της. Τη Δέσποινα τη θαυμάζω όχι μόνο για την καλλιτεχνική της πορεία, αλλά και για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει άψογα στην καθημερινότητά της τον ρόλο της ως μαμά, σύζυγος, καλλιτέχνης αλλά και αυτόν της καταπληκτικής μαγείρισσας».

Έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις στο ντύσιμό της;

«Έχει απαιτήσεις, όχι, όμως, με την έννοια της ιδιοτροπίας. Απλά, προσπαθεί και θέλει να πετύχει το καλύτερο. Το ίδιο επιθυμώ και εγώ στη δουλειά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved