Ειρήνη Μπαλτά: «Υπάρχει μια δυσκολία…»
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά: «Υπάρχει μια δυσκολία…»

Η Ειρήνη Μπαλτά είναι το νέο πρόσωπο στο Μπρούσκο. Πως έγινε η πρόταση για να συμμετάσχει;

«Η πρόταση ήρθε από τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Πρώτα με πήρε ο Κούλλης Νικολάου να ρωτήσει αν είμαι διαθέσιμη και αν θέλω να συνεργαστώ μαζί τους. Μετά μιλήσαμε με τη Βάνα Δημητρίου, προκειμένου να μου πει κάποια πράγματα για τον ρόλο και να δούμε αν και εφόσον μπορούμε να συνεργαστούμε. Ήταν πολύ ωραία πρόταση και ήταν επιθυμία μεγάλη δική μου, αλλά και της Βάνας Δημητρίου -νομίζω-, να συνεργαστούμε» τόνισε στο Mytv.

-Για πόσα επεισόδια θα σε δούμε στον ρόλο της Ξένιας στο Μπρούσκο;

«Για αρχή θα με δείτε για δεκαπέντε επεισόδια, αλλά είναι υπό συζήτηση το όλο θέμα. Υπάρχει μια δυσκολία, θέλουμε και εγώ και η Βάνα Δημητρίου να συνεχίσουμε, αλλά πρέπει να δω πώς θα τα βολέψω με τον χρόνο μου, γιατί εργάζομαι καθημερινά στον ραδιοφωνικό σταθμό Μέντα. Πέρα από την υποκριτική, που την αγαπώ πάρα πολύ, τώρα έχει έρθει στη ζωή μου και το ραδιόφωνο, κάτι το οποίο πραγματικά μου αρέσει, θέλω να το συνεχίσω και δεν επιθυμώ σε καμία περίπτωση να το σταματήσω.»

-Τι χαρακτήρας είναι η Ξένια, την οποία θα ενσαρκώσεις;

«Το μοναδικό που μπορώ να σου πω για την Ξένια είναι ότι πρόκειται για ένα περίεργο πλάσμα, ενώ θα έλεγα ότι δεν συμπεριφέρεται πάντα λογικά. Εντέλει, νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο αντιδρά έχει άμεση σχέση με τα συναισθήματα της. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα λειτουργήσει με τη λογική. Είναι ο άνθρωπος που θα λειτουργήσει παρορμητικά, και έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν της βγαίνει σε καλό, διότι δεν μπορεί να κάτσει να μετρήσει σωστά τις καταστάσεις. Την παρασέρνει το συναίσθημα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved