Κατερίνα Παπουτσάκη: Η τρυφερή σχέση της με τον γιο και τον άντρα της
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η τρυφερή σχέση της με τον γιο και τον άντρα της

Μπορεί επαγγελματικά να τα πηγαίνει πολύ καλά, όμως και σε προσωπικό επίπεδο, η Κατερίνα Παπουτσάκη δείχνει να βιώνει την απόλυτη ευτυχία. Η ίδια μιλάει για τα «μούτρα» που της κάνει ο γιος της αλλά και για τη συμπαράσταση που έχει από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά...

Παράλληλα ετοιµάζεσαι για το Νine στο Pantheon µε Γιάννη Κακλέα και ένα γερό τιµ. Πες µας για τη συνεργασία και για τον ρόλο σου.

«Το µιούζικαλ Νine είναι η µεταφορά του κλασικού αριστουργήµατος «8.30» του Φεντερίκο Φελίνι. Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη για αυτή τη συνεργασία. Ήθελα πολύ να δουλέψω µε τον Γιάννη Κακλέα, µε τιµά η πρότασή του και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Είµαι όµως διπλά χαρούµενη γιατί µου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστώ µε τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Βασίλη Χαραλαµπόπουλο και µε όλες τις εξαιρετικές συναδέλφους που συµµετέχουν, καθώς και µε όλους τους συντελεστές. Υποδύοµαι την Κάρλα την ερωµένη. Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος µε έντονο ταµπεραµέντο και ψυχικές µεταπτώσεις, µε πολύ δυνατές µουσικές και υποκριτικές στιγµές. Μ’ αρέσει πολύ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του».

Θα κάνει χειρότερα... µούτρα ο µικρός που θα ’χεις γυρίσµατα και πρόβες;

«Μάλλον ναι... Οµως για λίγο, γιατί του εξηγώ. Μια ηµέρα που έπρεπε να πάω στη δουλειά και δεν µε άφηνε, του είπα ότι αν αργήσω θα µε µαλώσει ο σκηνοθέτης. ∆εν είχε κλείσει ακόµα τα δύο του χρόνια, αλλά µόλις γύρισα το πρώτο που µε ρώτησε ήταν αν µε µάλωσε ο «κύριος» σκηνοθέτης!».

Ο... µεγάλος, ο Παναγιώτης, κάνει κι αυτός µούτρα που σε χάνει για τη δουλειά;

«Όχι βέβαια. Όπως σου είπα, είναι άνθρωπος που δείχνει κατανόηση και ουσιαστική συµπαράσταση».

καριέρα ή ζωή; ∆ουλειά ή οικογένεια, αν έπρεπε να διαλέξεις ένα από τα δύο;

«Ζωή πάνω από όλα και υγεία για όλους µας! Η δουλειά µου είναι ανάγκη έκφρασης και δηµιουργικότητας, αναπόσπαστο µέρος της προσωπικότητάς µου. Γιατί δεν µπορούµε να τα συνδυάσουµε και τα δύο;».

Και η πολιτική; Όσα ζούµε και βιώνουµε σε αγχώνουν, Κατερίνα;

«Φυσικά και µε αγχώνουν. Ελπίζω και εύχοµαι µε τη ενεργό συµµετοχή µας να µπορέσουµε να ξεπεράσουµε αυτή τη σκληρή εποχή µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved