Ανδρέας Γεωργίου: Οι έρωτες, οι χωρισμοί και  οι  φιλικές επαφές που κράτησε
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: Οι έρωτες, οι χωρισμοί και οι φιλικές επαφές που κράτησε

O Ανδρέας Γεωργίου μιλά για τους έρωτές του, το πόσο εύκολο ήταν να χωρίσει και αν με κάποιες κράτησε φιλικές σχέσεις.

Σε εξέλιξαν οι έρωτές σου;

Είμαι άνθρωπος του πάθους. Και λειτουργώ με πάθος σε όλα: από το φτιάξω ένα καφέ μέχρι το να δημιουργήσω μια σειρά. Η ζωή μού έμαθε ότι μπορεί αύριο να τελειώσει, κι αυτό είναι κάτι που με κάνει να θέλω να ζω την κάθε της στιγμή! Αυτή είναι η ανάγκη μου! Αυτό στον έρωτα ίσως και να μου κάνει ζημιά. Γιατί χάνω τις προτεραιότητές μου, είμαι μπερδεμένος και νιώθω ότι βάζω σε ρίσκο κάτι άλλο που έχω θέσει ως στόχο όταν με “επισκέπτεται”. Από επιλογή γίνεται αυτό. Γιατί υπάρχουν φορές που σκέφτομαι ότι αρχίζει να μου λείπει αυτή η πλευρά της ζωής, αλλά και άλλες που μου λέει το μυαλό μου “κάνε πίσω, μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου, γιατί δεν πρέπει να το χάσεις”. Άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι.

Είσαι δοτικός στο προσωπικό κομμάτι της ζωής σου;

Πολύ! Πάρα πολύ! Από την πρώτη στιγμή που δημιουργώ μια σχέση θέλω να ξέρω τους φίλους της, την οικογένειά της, να τρώμε μαζί, να έχουμε κοινές εικόνες. Δεν διανοούμαι πώς αλλιώς μπορεί να υπάρξει ένας έρωτας, αν δεν έχεις “μυρίσει” τον κόσμο του άλλου...

Πήρες και μαθήματα μέσα από τον έρωτα; Πολλά! Το μεγαλύτερο είναι πως κανείς δεν ανήκει σε κανέναν...

Ένιωσες αποστροφή για κάποιο έρωτά σου, μετά το χωρισμό; Όχι. Είμαι άνθρωπος που, όταν τελειώνει μία σχέση, θέλω να διατηρώ το φιλικό κομμάτι. Ίσως γιατί δεν μ’ αρέσει να νιώθω ότι κάτι τελείωσε – με μελαγχολεί! Θέλω να διατηρώ επαφή με τις πρώην μου, να μιλάμε κατά καιρούς, να ανταλλάσσουμε ευχές. Μπορεί να ακούγεται και λίγο εγωιστικό όλο αυτό γιατί υπήρξαν φορές που αισθάνθηκα ότι ίσως και να βασανίζω τον άλλον, αφού μπορεί αν εκλαμβάνεται ως “θέλω να ξαναγυρίσω, να τα ξαναβρούμε”. Πολλές φορές έπεσα σε τέτοιες παγίδες. Αλλά τι να κάνω; Έτσι σκέφτομαι.

Ένας χωρισμός είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να πέσεις ψυχολογικά; Δεν μου είναι εύκολο να χωρίσω. Και όποτε το έκανα μου πήρε τρεις-τέσσερις μήνες για να συμβεί. Νιώθω ότι είμαι σε δίλημμα, ότι δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω, ότι δεν μπορώ να αποχωριστώ έναν άνθρωπο. Μου είναι πολύ δύσκολος ένας χωρισμός!
Πηγή:omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved