Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης στην αρχή μου ήταν αδιάφορος»
Showbiz

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης στην αρχή μου ήταν αδιάφορος»

Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη μίλησαν σε συνέντευξή τους για την γνωριμία και τον έρωτά τους.

Είστε έναν χρόνο μαζί, αλλά γνωρίζεστε πολύ περισσότερο.

Βασίλης Λιάτσος: «Με την Ελένη γνωριστήκαμε ουσιαστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος FM, όπου εργαζόμαστε και οι δύο. Η Ελένη με τον Άκη Αναστασιάδη είχε αναλάβει τότε τη ζώνη 7-10, ενώ η δική μου εκπομπή μεταδίδεται 1-4 το μεσημέρι».

Ελένη Καρποντίνη: «Μη φανταστείς όμως ότι κάναμε παρέα, γιατί είχαμε διαφορετικά ωράρια και σπανίως συναντιόμασταν. Έξι μήνες μετά την πρώτη γνωριμία, μας ζήτησε ο σταθμός να παρουσιάσουμε μαζί ένα event. Εκεί ήταν που ήρθαμε πιο κοντά. Μέχρι τότε, μπορώ να σου πω ότι ο Βασίλης μού ήταν μάλλον αδιάφορος. Δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα. Εντάξει, μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να τον σκεφτώ διαφορετικά. Αρκεί να σου πω ότι το επόμενο πρωί μας ζήτησε ο ραδιοφωνικός σταθμός να παρουσιάσουμε και οι τρεις την πρωινή εκπομπή και κάποια στιγμή μου είπε ο Βασίλης στον αέρα: “Κακώς δε με προσέχεις Καρποντίνη. Μπορεί να είμαι η ευκαιρία σου”. Και του απάντησα: “Άραξε λίγο. Για ένα ποτό βγήκαμε, μην κάνεις έτσι!”».

Τι ήταν αυτό που σας έφερε πιο κοντά;

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης είναι πραγματικός τζέντλμαν. Είναι πολύ γλυκό και ευγενικό αγόρι. Αλλά αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους κοντά είναι η χημεία που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους, όταν γνωριστούν λίγο και μιλήσουν. Έτσι έγινε και με εμάς».

Βασίλης Λιάτσος: «Η Ελένη είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη, πολύ ταλαντούχα. Εκτός όλων αυτών, είναι ένας πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ. Μπαίνει σε ένα χώρο και ακτινοβολεί».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved