Γιάννης Κακλέας: «Ποτέ δεν ‘μάσησα’ στα πυρά. Έκανα πάντα αυτό που ήθελα»
Showbiz

Γιάννης Κακλέας: «Ποτέ δεν ‘μάσησα’ στα πυρά. Έκανα πάντα αυτό που ήθελα»

Για το μιούζικαλ “Nine” που θα ανεβάσει τον χειμώνα, την άψογη συνεργασία του με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο αλλά και την επικείμενη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου μιλάει ο Γιάννης Κακλέας.

Στον επόµενο τόνο, Νine. Τι σε κέντρισε στο µιούζικαλ αυτό που θα ανεβάσεις στο Pantheon;

«Ο Φεντερίκο Φελίνι. Ο ήρωας του έργου είναι το alter ego του ιδιοφυούς Ιταλού σκηνοθέτη. Ο Φελίνι είναι µια προσωπικότητα που µαζί µε τον Μπέργκµαν και τον Ταρκόφσκι ήταν φάρος στις σκηνοθετικές αναζητήσεις µου. Και βέβαια αυτό που µε κέντρισε είναι το θέµα του: Η απόγνωση µπροστά στο καινούργιο εγχείρηµα, η απόλυτη ανασφάλεια που ένας σκηνοθέτης βιώνει µπροστά σε µια καινούργια περιπέτεια».

Με πρωταγωνιστή τον Χαραλαµπόπουλο. Ενας µεγάλος «έρωτας»;

«Με τον Βασίλη αναπνέουµε µε τον ίδιο καλλιτεχνικό τρόπο. Είναι ένα µεγάλο ταλέντο, ένας θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος που σε εµπνέει για το καλύτερο. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστηµα η συνεργασία µας έφτασε σε υψηλό επίπεδο. Εχουµε κάνει µαζί ωραίες παραστάσεις. Τι να πρωτοθυµηθω! «Λυσιστράτη», «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», «Ορνιθες», «Αχ, αυτά τα φαντάσµατα», «Βάτραχοι», «Σιρανό ντε Μπερζεράκ». Σπουδαίος συνεργάτης».

Κοντού, Παπουτσάκη, Μπουλέ, Τρύπη, Λέχου και Παπαρίζου στον θίασο του Nine. Εκρηκτικός συνδυασµός. Πώς θα τις αντέξεις όλες και πώς δεν θα... σκοτωθούν;

«Και άλλες 16 κοπέλες! Εγώ, ο Βασίλης και 22 γυναίκες. Ελπίζω να επιζήσω! Το βλέπω σαν ένα ενδιαφέρον πείραµα. Στους «Αχαρνής» έχω 20 άντρες και µια γυναίκα και στο Nine το αντίθετο. Βέβαια, δεν λέω, είναι κολακευτικό να σε κοιτούν όλα αυτά τα υπέροχα γυναικεία µάτια όσο σκηνοθετείς. Τώρα που το σκέφτοµαι, µάλλον µου αρέσει».

Και η Ελενα Παπαρίζου στη σκηνή. Θα δεχτείς πυρά για την επιλογή;

«Ίσα ίσα! Όταν την είδα στη σκηνή, σκέφτηκα ότι αυτή η κοπέλα έχει τη στόφα µιας εξαιρετικής περφόρµερ. Η φωνή, ο χορός, η εµφάνιση, η ερµηνεία! Πιστεύω ότι θα είναι µια αποκάλυψη στον ρόλο της Σαραγκίνα στο Nine».

Αλήθεια, «µάσησες» ποτέ στα πυρά;

«Ποτέ. Πάντα έκανα αυτό που ήθελα. Όχι το σωστό, αλλά αυτό που επιθυµούσα. Το αντίθετο θα ήταν πληκτικό. Μέσα από διαφορετικά είδη και συνεργασίες κέρδισα πολύ σηµαντικά πράγµατα και σε προσωπικό και σε καλλιτεχνικό επίπεδο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved