Karoly Vamos: «Βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό. Μόνο το κεφάλι δεν μου έκοψαν»
Showbiz

Karoly Vamos: «Βίωσα πάρα πολύ ρατσισμό. Μόνο το κεφάλι δεν μου έκοψαν»

Για τον ερχομό του στην Ελλάδα, τον ρατσισμό που βίωσε αλλά και το πώς έβλεπαν τότε στην Ελλάδα τους χορευτές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Caroly Vamos.

Πώς ήρθες στην Ελλάδα;
«Είμαι από την Ουγγαρία. Τελείωσα εκείτο πανεπιστήμιο, παίρνοντας πτυχίο καθηγητή Γεωγραφίας. Παράλληλα ασχολούμουν με το χορό. Κάποια στιγμή μάλιστα κέρδισα μια διάκριση σε εθνικούς αγώνες. Έδωσα εξετάσεις και πήρα το επαγγελματικό δίπλωμα του χορευτό-χορογράφου, τραγουδιστή. Μετά κάποιοι φίλοι μου πρότειναν να έρθω στην Ελλάδα για δουλειά»
Και πώς έμεινες τόσο χρόνια; «Ήταν φοβερό. Ήρθα μόνο για έξι μήνες και τελικά έκατσα 25 χρόνια. Ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν. Ήμουν 28 ετών όταν ήρθα και τώρα είμαι... άσ' το. Κάθε φορά που ήμουν έτοιμος να γυρίσω πίσω, ερχόταν μια καινούργια πρόταση και το ανέβαλα»
Βίωσες ρατσισμό;
«Ειλικρινά; Πάρα πολύ. Μόνο το κεφάλι δεν μου έκοψαν. Μέχρι να φτιάξω το όνομα μου και τη θέση μου, δεχόμουν καθημερινά πόλεμο. Ειδικά από ανθρώπους του κυκλώματος»
Ήταν παρεξηγημένοι οι άντρες χορευτές τότε; «Στην Ελλάδα οι χορευτές είναι ακόμα λίγο παρεξηγημένοι. Τότε δεν το θεωρούσαν σοβαρό επάγγελμα για έναν άντρα Ούτε και τώρα»
Έχω ακούσει από ανθρώπους του χώρου σας ότι υπάρχουν μεγάλα ονόματα χορογράφων που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα ενώ δεν έχουν καν τις βασικές γνώσεις... «Κανένα σχόλιο. Ένα όνομα μου ήρθε πρώτο απ' όλα στο μυαλό μου», λέει στο Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved