«Μέχρι τον έκτο τραγουδούσα… η κοιλιά μου δεν φαινόταν»
Showbiz

«Μέχρι τον έκτο τραγουδούσα… η κοιλιά μου δεν φαινόταν»

Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί κι από τότε τίποτα δεν είναι πια το ίδιο.

Στο σπίτι της, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, επικρατεί απόλυτη ησυχία, αφού ο νεογέννητος γιος της κοιμάται. Ο Χρήστος Ανθόπουλος και η Σοφία Κίλια μιλούν σε πρόσφατη συνέντευξη τους για το μωρτάκι τους αλλά και για ποιον λόγο κρατούσαν κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης.


Χρήστος: «Δεν το επιθυμούσε η Σοφία. Ήθελε να είναι σίγουρη ότι το μωρό είναι καλά. Όταν βγήκε ένα δημοσίευμα που το αποκάλυπτε, ήταν ήδη επτά μηνών. Μάλιστα μερικοί φίλοι μας θύμωσαν που δεν τους το είχαμε πει και το έμαθαν από την εφημερίδα»
Σοφία: «Είμαι πολύ αγχώδης και έβαζα το μυαλό μου να σκεφτεί άσχημα πράγματα. Κάποιες κολλητές μου δεν έμαθαν καν από εμένα ότι γέννησα, το είδαν στο Facebook. Τους πρώτους μήνες είχα αιμορραγίες, μετά το μωρό δεν έπαιρνε θέση και μετά ο γιατρός μού είχε πει να είμαι ξαπλωμένη. Από ένα σημείο και μετά όμως ήταν όλα τέλεια. Μέχρι τον έκτο τραγουδούσα –η κοιλιά μου δεν φαινόταν– και στο δικηγορικό μου γραφείο πήγαινα μέχρι και την τελευταία μέρα πριν γεννήσω. Γέννησα με καισαρική, ήταν προγραμματισμένο, οπότε δεν είχα μεγάλη αγωνία μήπως σπάσουν τα νερά»
Χρήστος: «Ούτε εγώ είχα άγχος, ζούσα σε άλλο κόσμο! Δεν καθόμασταν σπίτι. Όταν ήταν στον έβδομο μήνα, πήγαμε διακοπές στο Λονδίνο. Ο γιατρός μάς είπε ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε και πήγαμε! Η εγκυμοσύνη ήταν για εμάς μια τέλεια περίοδος»
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved