Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Με τον Γιώργο ήταν έρωτας με τη…δεύτερη ματιά!»
Showbiz

Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη: «Με τον Γιώργο ήταν έρωτας με τη…δεύτερη ματιά!»

Η Πατρίτσια Μίλλικ Περιστέρη σε συνέντευξή της μίλησε για την σχέση της με τον Τζορτζ Παπακώστα.

Πώς αντιδράς με τα αρνητικά δημοσιεύματα;

«Στην αρχή τα έπαιρνα λίγο προσωπικά, αλλά μετά τα άφηνα πίσω. Τα αρνητικά τα βάζω σε ένα κουτί που μετά το καίω. Τώρα πια αδιαφορώ».

Πόσο εύκολο είναι να διατηρείς τη σχέση σου με τον επιχειρηματία Γιώργο Παπακώστα από απόσταση;

«Είναι δύσκολο, αλλά μάθαμε έτσι. Δεν είχαμε ζήσει μαζί στην Αθήνα και μετά έφυγα για την Κύπρο. Η σχέση μας έχει χτιστεί με βάση την απόσταση, αλλά δεν είναι εύκολο. Όλα τα ζευγάρια έχουν τις καλές και τις κακές τους ημέρες. Στις κακές ξεσπάς στον άνθρωπό σου. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα και θα βοηθούσε να είμαστε κοντά».

Τι σε έχει κρατήσει έναν χρόνο μαζί με τον Γιώργο;

«Η χημεία που είχαμε εξαρχής. Είναι σαν να είμαι εγώ σε αρσενικό. Διαφέρει από την πλειονότητα των ανδρών. Έχει ευαισθησίες, κατανόηση, υπομονή, χιούμορ και υπάρχει επικοινωνία».

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Με τη δεύτερη!»

Θα ήθελες να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

«Ναι, είμαι παραδοσιακή κοπέλα. Έχω φανταστεί όλο το σκηνικό με τον γάμο, το νυφικό και να ζήσω το παραμύθι μου ως φυσιολογική κοπέλα. Μάλιστα μικρότερη ήθελα να έχω κάνει οικογένεια στα 23 μου, αλλά πού να ‘ξερα... Η μητέρα μου με έκανε σε ηλικία 19 ετών και χωρίς αυτό ως πρότυπο ήθελα να μην έχω μεγάλη διαφορά ηλικίας με το παιδί μου ώστε να είμαστε φίλοι, θεωρώ ότι η πιο ωραία ηλικία για να γίνεις μητέρα είναι από 28 ως 30 ετών», δήλωσε στο περιοδικό «people».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved