Στέλλα Κωστοπούλου: «Έχουμε να δούμε πολλά!»
Showbiz

Στέλλα Κωστοπούλου: «Έχουμε να δούμε πολλά!»

Σε λίγες μέρες ξεκινά ο 3ος κύκλος του Μπρούσκο. Πώς νιώθει γι' αυτό η Στέλλα Κωστοπούλου;

«Νιώθω μεγάλη χαρά που θα ξεκινήσουμε πάλι, αλλά και μεγάλη αγωνία, καθώς φέτος έχουμε πολλές αλλαγές και σε πρακτικό επίπεδο και σεναριακά. Περιμένουμε, λοιπόν, τα σχόλια από το κοινό μας. Ανυπομονώ!» τόνισε στο Mytv.

-Τι να περιμένουμε να δούμε στον 3ο κύκλο ταυ Μπρούσκο;

«Δεν θα λείψει το βασικό συστατικό της σειράς ο έρωτας θα έχουμε, μάλιστα, πολλές ανατροπές. Παράλληλα, το Μπρούσκο θα γίνει κάπως πιο σκοτεινό, αφού έρχονται νέα πρόσωπα, που «κουβαλάνε» πολλά μυστικά.»

-Τα γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδιο έχουν ολοκληρωθεί; Πότε ξεκινούν ξανά;

«Ναι, ολοκληρώθηκε ένας αριθμός επεισοδίων μέσα στο καλοκαίρι και αρχίζουν εκ νέου τα γυρίσματα.»

-Θα δούμε τη Λούκια να συνεχίζει να προσπαθεί να μπει ξανά στη ζωή του Παύλου;

«Η Λούκια δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα χάσει τον Παύλο, δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Παύλος εννοεί τα λεγόμενα του. Έτσι, θα προσπαθήσει να μπει ξανά στη ζωή του. Ωστόσο, οι ενέργειες της γίνονται εν μέσω πανικού και δεν φέρνουν τα επιθυμητά για εκείνη αποτελέσματα.»

-Στα τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου, η Λούκια, όντας πληγωμένη, προσπαθεί να εκδικηθεί τον Σήψη μέσω της Στεφανίας! Θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια;

«Η αλήθεια είναι ότι τη βλέπουμε να ηρεμεί κάπως σε αυτόν τον τομέα, κανείς δεν ξέρει όμως ποιες είναι οι πραγματικές διαθέσεις της και τι σκέφτεται.»

-Γιατί νιώθει μένος για τον Σήφης;

«Ο Σήφης για τη Λούκια δεν είναι μόνον ο άνθρωπος που την εκμεταλλεύτηκε για να εκδικηθεί τον πατέρα του - και μάλιστα δεν δίστασε να της το πει κατάμουτρα ενώ εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Είναι ο άνθρωπος που της κατέστρεψε τη ζωή. Η Λουκία θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για τον χωρισμό της με τον Παύλο τον Σήφη. Το γεγονός ότι ο Παύλος συγχώρησε τον Σήφη και όχι τη Λουκία κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα για εκείνη, που αναγνωρίζει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν ο Παύλος, ο Σήφης και η ίδια.»

-θα είναι και στον 3ο κύκλο εκδικητική και αποφασισμένη για όλα;

«Αυτό ακόμη δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ωστόσο, έχουμε να δούμε πολλά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved