Στέλλα Κωστοπούλου: «Έχω ζήσει έναν κατακλυσμιαίο έρωτα»
Showbiz

Στέλλα Κωστοπούλου: «Έχω ζήσει έναν κατακλυσμιαίο έρωτα»

Η Στέλλα Κωστοπούλου μιλά για τα επαγγελματικά της και τα όνειρά της. 

-Ποια είναι τα επαγγελματικά όνειρα σου;

«Η διάρκεια και μια πορεία τέτοια που να μου δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθώ με το κλασικό και το αρχαίο θέατρο, που είναι οι μεγάλες μου αγάπες» τόνισε στο Mytv.

-Εσύ, ως Στέλλα, έχεις ζήσει κάποιον μεγάλο έρωτα;

«Έχω ζήσει έναν κατακλυσμιαίο έρωτα. Από αυτούς που πονάς, υποφέρεις, λιώνεις, αλλά είσαι ευτυχής που τον βίωσες. Δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά τα πράγματα (γέλια).»

- Τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου ο έρωτας και η αγάπη;

Δεν νομίζω ότι μπορούν να διαχωριστούν σε μία σχέση. Η αγάπη είναι που μένει τελικά, αλλά προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ερωτεύομαι τον άλλον, και μάλιστα σφόδρα, αλλιώς τα πράγματα μου φαίνονται χλιαρά. Δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι επειδή είμαι... drama queen και αποζητώ το πάθος ή είναι θέμα ηλικίας. Ίσως μεγαλώνοντας αναθεωρήσω...»

- Ποια είναι η κινητήριος δύναμη σου;

«Η προσωπική μου ζωή. Το επάγγελμα του ηθοποιού προκαλεί ανασφάλεια και έχει διαρκείς εναλλαγές, γι' αυτό εκτός δουλειάς έχω ανάγκη από μία σταθερό: τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου σε όλη τη ζωή μου. Ιδανικά παίρνω δύναμη όταν ξέρω ότι ο άνθρωπος μου με στηρίζει στη δουλειά και στα... τρελά όνειρα μου.»

-Το να γίνεις ηθοποιός ήταν όνειρο ζωής; Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική;

«Ήταν επιθυμία και λαχτάρα από τότε που με θυμάμαι, όπως επιβεβαιώνουν και όσοι με ξέρουν από παιδί. Το να ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν φυσικό επακόλουθο.»

- Για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Μπρούσκο μένεις στην Κύπρο! θα έμενες μόνιμα εκεί;

«Θα έμενα μόνιμα... παντού και πουθενά. Κυρίως πουθενά... Η έννοια της μονιμότητας, εκτός από ουτοπική, είναι και-ιδιαίτερα πνιγηρή για την ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος αισθάνεται την ανάγκη να μετακινείται διαρκώς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved