Γιώργος Χωραφάς: «Η Ελλάδα είναι θα είναι πάντα Ευρώπη»
Showbiz

Γιώργος Χωραφάς: «Η Ελλάδα είναι θα είναι πάντα Ευρώπη»

Ο Γιώργος Χωραφάς εργάζεται στο εξωτερικό. Έχει βρει κλειστές πόρτες τον τελευταίο καιρό μόνο και μόνο επειδή είστε Έλληνας;

«Η λέξη «Έλληνας» ηχεί περίεργα πια στο εξωτερικό. Υπάρχει μια κακή εικόνα που έχει δημιουργηθεί από τα ξένα ΜΜΕ. Επικρατεί η αντίληψη ότι ο Έλληνας θέλει να συνεχίσει να περνάει καλά εις βάρος της υπόλοιπης Ευρώπης, με δανεικά. Υπάρχει έκδηλο μίσος για τον Έλληνα. Στον γαλλικό Τύπο γίνεται συχνά λόγος για το πόσα χρωστάει η Ελλάδα σε κάθε Γάλλο. Εγώ είμαι πολέμιος μιας τέτοιας νοοτροπίας, γι’ αυτό και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα μπαίνω σε συζητήσεις για να εξηγήσω τα πράγματα και να υπερασπιστώ τα δίκαια της χώρας μου. Κλειστές πόρτες δεν ξέρω να σας πω αν βρήκα. Κάποιες δουλειές δεν κλείνονται, αλλά ποτέ δεν γνωρίζεις τον ακριβή λόγο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Η Ελλάδα είναι Ευρώπη;

«Σαφώς. Η Ελλάδα είναι θα είναι πάντα Ευρώπη. Άλλο η Ευρώπη και άλλο το ευρώ για το οποίο γίνεται πολύ λόγος. Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που κάποιοι λαοί μισούν τους άλλους και έτσι έχει δημιουργηθεί μια ήπειρος δύο ταχυτήτων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved