Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι»

Δύσκολα τα πράγματα για τους ηθοποιούς. Σήμερα, αν δεν είχε άλλη επιλογή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, θα έκανε οποιαδήποτε δουλειά εκτός του θεάτρου και της τηλεόρασης, ώστε να επιβιώσει;

«Εννοείται αυτό. Δεν είμαι μόνος μου, ούτε έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς δουλειά. Υπάρχει ένα παιδί, μία οικογένεια και πρέπει να καλυφθούν οι καθημερινές τους ανάγκες. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι να ξαναδουλέψω εκτός υποκριτικής, σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ή τι σου επιφυλάσσει το μέλλον - ειδικά σήμερα» τόνισε στο Down Town Κύπρου.

-Νιώθεις ανασφάλεια ή θυμό;

«Ανασφάλεια. Όλοι μας πιστεύω. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι θα μπορέσεις να κάνεις «αυτό» αύριο. Δεν παίζει. Θυμό γιατί; Προς ποια κατεύθυνση; Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να απευθυνθείς. Και με ποιον να θυμώσεις; Με το σύστημα; Με τους πολιτικούς; Με τους έξω πολιτικούς; Με όλους; Με τον εαυτό σου; Καλά, εντάξει, εννοείται ότι φταίμε όλοι και όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Πώς εξελέγησαν αυτοί οι άνθρωποι; Με τη δύναμη του λαού, τη δική μας ψήφο και τη στήριξή μας. Σαφώς και φταίμε κι εμείς!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved