Αποστολία Ζώη: «Για μένα το παιδί είναι το φυσικό επακόλουθο, εφόσον βρεις τον πρίγκιπα»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: «Για μένα το παιδί είναι το φυσικό επακόλουθο, εφόσον βρεις τον πρίγκιπα»

Η Αποστολία Ζώη μπορεί να μην αφήνεται εύκολα ούτε για χάρη του έρωτα, όμως κρύβει μέσα της μια έντονα ρομαντική πλευρά, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο People.

Θέλει να γνωρίσει τον πρίγκιπα και μαζί να ζήσουν το δικό τους παραμύθι με happyend. «Δεν αφήνομαι εύκολα στον έρωτα, γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ είμαι πιο ρομαντική ψυχή. Επίσης, είμαι πολύ τελειομανής, ακόμα και στα προσωπικά μου. Από την άλλη, όμως, αναρωτιέμαι αν σήμερα μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς το σύντροφό σου. Έχω βαρεθεί να ακούω ζευγάρια να παντρεύονται και μετά από λίγο να παίρνουν διαζύγιο. Προσωπικά θέλω να κάνω ένα γάμο με διάρκεια, πιστεύω στο “για πάντα μαζί”. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου, που είναι παλαιών αρχών, κι αυτές τις εικόνες έχω από το περιβάλλον μου, οπότε δεν μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι άλλο. Είμαι παιδί της επαρχίας. Αν δεν βρω ένα σύντροφο, επίσης παιδί της επαρχίας, δεν νομίζω να προχωρήσω. Είμαι κορίτσι που θέλω να ζήσω το παραμύθι. Περιμένω τον πρίγκιπα» εξομολογείται.
Όσο για την απόκτηση παιδιού, είναι κάθετη: «Για μένα το παιδί είναι το φυσικό επακόλουθο, εφόσον βρεις τον πρίγκιπα. Είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν παιδί χωρίς γάμο και το μεγαλώνουν μόνες τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω, δεν μου έχει βγει. Επίσης, όταν αποφασίσω να γίνω μητέρα, θέλω να είμαι αφοσιωμένη στο παιδί μου, αλλά προς το παρόν θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved