Ράνια Κωστάκη: «Έχω κάθε χρόνο προτάσεις για να κάνω τηλεόραση»
Showbiz

Ράνια Κωστάκη: «Έχω κάθε χρόνο προτάσεις για να κάνω τηλεόραση»

Μήπως φέτος έφτασε η ώρα να κάνει τηλεόραση η Ράνια Κωστάκη; Δύο χρόνια πριν στο παρά πέντε δεν μπήκε στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη.

«Έχω κάθε χρόνο προτάσεις για να κάνω τηλεόραση, αλλά νιώθω περισσότερο παιδί του ραδιοφώνου. Νιώθω πιο καλά να «κρύβομαι» πίσω από το μικρόφωνο, παρά να έχω την έκθεση της τηλεόρασης. Βέβαια, πλέον με τα social media τα πρόσωπα μας αναγκαστικά φαίνονται, αλλά μακάρι να μπορούσα να διατηρήσω αυτό το μυστήριο που είχε παλιότερα το ραδιόφωνο. Δεν είμαι φαν της τηλεόρασης, θα γίνω μόνο να προκύψει κάτι που θα με εξιτάρει πολύ» τόνισε στην Αγορά.

-Δηλαδή σε τι τηλεοπτική εκπομπή θα σε φανταζόσουν;

«Σε μια εκπομπή που την έχουν στήσει κάποιοι άλλοι δύσκολα θα με φανταζόμουν, επειδή έχω θέμα με τον χαρακτήρα μου. Θέλω να μου δίνουν μια λευκή κόλλα και να κάνω εγώ ό,τι είναι να κάνω. Αν κάνω κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει δεν θα είμαι καλή, για την ακρίβεια θα είμαι πολύ κακή… Είμαι σε συζητήσεις αυτό το διάστημα για κάποιες νέες εκπομπές, σε καμία περίπτωση όμως για κάτι που ήδη υπάρχει. Δεν θα ήθελα όμως να βαφτώ και να στηθώ μπροστά σε μια κάμερα κάνοντας την ωραία γκόμενα. Θέλω να κάνω κάτι που να είναι διαφορετικό και να έχει μυστήριο. Μια εκπομπή τύπου «Αργά» με τον Νίκο Μαστοράκη, με τον οποίο έχουμε κάνει κιόλας κάποιες συζητήσεις, θα με έφτιαχνε πολύ.»

-Με λίγα λόγια τώρα που έφυγε η Μαρία Μπεκατώρου στο «Τα Καρντάσιανς» δεν θα μπορούσες να πας στη θέση της;

«Είναι αλήθεια πως έκανα συζητήσεις για τα «Καρντάσιανς», δεν θα το απέκλεια, αλλά θα ήθελα να το δούμε και λίγο πιο αναλυτικά. Μπορεί να γίνει κι αυτό… Η κουβέντα πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό επίπεδο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η οποία ήταν αρχισυντάκτρια μας και στο ραδιόφωνο. Σαφώς και θα το σκεφτόμουν, αλλά θα ήθελα πρώτα να δω πως μπορώ εγώ να βοηθήσω σε μια τέτοια κατάσταση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved