Ιωάννα Μπούκη: «Ο Αντώνης εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος»
Showbiz

Ιωάννα Μπούκη: «Ο Αντώνης εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος»

Τα στοιχεία που γοήτευσαν την Ιωάννα Μπούκη δεν ήταν μόνο η εμφάνιση του Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και η ισχυρή προσωπικότητα του δημοσιογράφου. 

«Εκτός από πολύ όμορφος άντρας, είναι σοβαρός και έξυπνος. Από την αρχή ένιωσα μεγάλη ασφάλεια μαζί του» τόνισε στο People.

Η γνωριμία τους συνέπεσε με μια επαγγελματική πρόταση που την καλούσε να πάρει μια σημαντική απόφαση: Να μετακομίσει μόνιμα στην πρωτεύουσα.

«Ήμουν πολύ σκεπτική στο να δεχτώ την πρόταση και να έρθω μόνιμα στην Αθήνα. Η οικονομική κρίση ήταν ήδη γεγονός, με αποτέλεσμα να είμαι ακόμα πιο διστακτική». Πόσο την επηρέασε το ότι το επόμενο βήμα στην καριέρα της συνδυάστηκε με την αρχή μιας σχέσης που έμελλε να είναι σχέση ζωής; «Στην αρχή, με τον Αντώνη ήταν ζαριά, δεν ήξερα πού θα καταλήξει. Ομολογώ, όμως, πως η ασφάλεια που μου ενέπνεε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου. Παράλληλα με την επαγγελματική πρόταση, ένα επιπλέον θετικό στοιχείο ήταν πως είχα και το δικό μου σπίτι στην Αθήνα. Από τη στιγμή τιου μου δόθηκε η ευκαιρία και όλα έμοιαζαν να συνηγορούν για να κάνω αυτό το βήμα, είπα να το ρισκάρω και να μετακομίσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved