Μάριος Ιορδάνου: «Με ωφέλησε η κρίση, γιατί με αφύπνισε»
Showbiz

Μάριος Ιορδάνου: «Με ωφέλησε η κρίση, γιατί με αφύπνισε»

Ο Μάριος Ιορδάνου μίλησε για την καριέρα του και την οικονομική κρίση.

Έχεις δώσει μεγάλη βαρύτητα στο θέατρο. Η τηλεόραση δεν σε ενδιαφέρει;

Έχω κάνει πολύ τηλεόραση κι έχω παίξει σε πολύ καλές σειρές. Στην τηλεόραση δεν θα έκανα ποτέ έκπτωση, σε σχέση με το αποτέλεσμα. Το θέατρο μου πάει τόσο καλά, με γεμίζει τόσο πολύ και δεν θα έκανα κάτι που θα υπήρχε περίπτωση να μου κάνει φθηνά αυτό που θέλω να βγάλω, αυτό που έχω ονειρευτεί. Η τηλεόραση με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, της χρωστάω πολλά, όμως επειδή είναι μαγικό μέσο, μπορείς να κάνεις και μαγικά πράγματα, θέλει μεράκι και αφοσίωση. Αν βρισκόταν στο “δρόμο” μου μια πάρα πολύ καλή σειρά, θα το έκανα. Δεν θα έπαιζα σε κάτι που δεν θα με εξέφραζε, κι ευτυχών δεν το έχω ανάγκη».

Δηλαδή;

«Τώρα πια έχω καταφέρει να είμαι αφεντικό ίου εαυτού μου, κι αυτό είναι πολύ βασικό. Δεν έχω κανέναν ανάγκη κι αυτά που κάνω είναι αυτά που πιστεύω. Αν ήταν κάτι καλό που δεν θα με προσέβαλε ως ηθοποιό και ως καλλιτέχνη, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Με όλα αυτά που κάνω θα ήθελα κάτι πολύ ιδιαίτερο για να ασχοληθώ. Το 2015, την εποχή της κρίσης, με τη Σόφη μπορούμε και ζούμε από το θέατρο μας και τις δικές μας παραστάσεις. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο. Με ωφέλησε η κρίση, γιατί με αφύπνισε».

Με ποιο τρόπο σε ωφέλησε;

«Κατάλαβα ότι η δουλειά μου δεν είναι να κάθομαι να περιμένω ένα τηλεφώνημα για το αν θέλω να παίξω σε αυτή την παράσταση ή εκείνη τη σειρά. Τα τελευταία χρόνια είπα ότι θα πάρω την τύχη στα χέρια μου και κατάλαβα ότι τόσα χρόνια κοιμόμουν ύπνο βαθύ. Την τύχη σου την παίρνεις εσύ στα χέρια σου και δεν περιμένεις από κανέναν. Κάνω το καλύτερο δυνατό οε όλα, αφού τα αναλαμβάνω εγώ και δεν κάνω εκπτώσεις στο αποτέλεσμα. Αδιαφορώ για τα λεφτά, τα έχω “γραμμένα”».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved