Κατσούλης-Καραβάτου: Πέρασαν κρίση στον γάμο τους;
Showbiz

Κατσούλης-Καραβάτου: Πέρασαν κρίση στον γάμο τους;

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή τους εξομολογήθηκαν αν πέρασαν κρίση στον γάμο τους.

Τι είναι αυτό που εκνευρίζει τον έναν στον άλλον;

Κατερίνα: «Ο Κρατερός για να το θέσω κομψά, έχει έναν τρόπο να τακτοποιεί τα πράγματα που δεν μοιάζει και τόσο με τον δικό μου».

Κρατερός: «Ε, εντάξει. Με λέει και ακατάστατο τώρα. (Γελάει.) θέλω να δηλώσω ότι αυτό είναι φρικτό ψέμα. Είμαι Λέων με ωροσκόπο Παρθένο, οπότε, όπα εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς είμαι σχεδόν ψυχαναγκαστικά τακτικός. Εντάξει, όταν δουλεύω 15 ώρες τη μέρα, μπορεί να μη συμμαζεύω όλη την ώρα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξω τα ρούχα μου στο πάτωμα ή να αφήσω το ένα παπούτσι εδώ και το άλλο εκεί».

Κατερίνα: «Νομίζω ότι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο σε μένα είναι η συνήθειά μου να του λέω τα πάντα λίγο πριν κοιμηθούμε. Επειδή, πέρσι που είχε και την παράσταση Σμύρνη μου αγαπημένη ερχόταν αργά το βράδυ, την ώρα που ήμασταν στο κρεβάτι τού ανέλυα όσα συνέβησαν μέσα στη μέρα και συχνά ανέβαζα την ένταση της φωνής μου, γιατί τα ξαναθυμόμουν, οπότε τον άκουγα να λέει με παράπονο: “Ε, όχι Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε”».

Κρατερός: «Αυτό είναι αλήθεια, αν και τις περισσότερες φορές την έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, οπό τε την πήγαινα στο κρεβάτι. Αλλά, αν τη βρω ξύπνια, μπορεί να αρχίσει λογοδιάρροια και να μη σταματάει με τίποτα».

Περάσατε ποτέ κρίση μέχρι τώρα;

Κρατερός: «Όχι. Σε αυτά τα έξι χρόνια που είμαστε μαζί έχουμε να θυμόμαστε πολλές χαρούμενες στιγμές. Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες όπως σε όλα τα ζευγά ρια, αλλά τα θετικά ήταν πολύ περισσότερα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved