Αποστόλης Τότσικας: «Σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές»
Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: «Σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές»

Σε λίγες μέρες ξεκινά ο 3ος κύκλος του Μπρούσκο. Τι να περιμένουμε να δούμε στα πρώτα επεισόδια;

«Θα δούμε πολλή δράση και ανατροπές» τόνισε στο Mytv ο Αποστόλης Τότσικας.

-Στον 3ο κύκλο της σειράς μπαίνουν αρκετά νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι η Κοραλία Καράντη, η οποία υποδύεται τη Χρυσάνθη, τη γυναίκα για την οποία ο Παύλος Γιαννακάκης παράτησε τη μητέρα του Σήφη. Η παρουσία της είναι ικανή να προκαλέσει ξανά πρόβλημα σε αυτόν και τον πατέρα του;

«Ο πατέρας του Σήφη παράτησε τη μανό του για αυτήν τη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να μαραζώσει και να πεθάνει. Ωστόσο δεν θα προκαλέσει τόσο μεγάλο πρόβλημα σε πατέρα και γιο.»

-Στον 3ο κύκλο να περιμένουμε ανατροπές πολλές και αποκαλύψεις ιστοριών από το παρελθόν;

«Ειλικρινά, δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές. Τώρα αν θα είναι από το παρελθόν, δεν ξέρουμε...»

-Στο τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου, Σήφης, Αχιλλέας και Μελίνα έπεσαν θύματα μιας ενέδρας θανάτου. Στο τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου του 3ου κύκλου βλέπουμε έναν καταιγισμός πυροβολισμών. Θα ξεφύγουν τελικά από τα χέρια των δολοφόνων τους;

«Ναι, θα σωθούν. Αλλά κρύβει μεγάλο μυστήριο αυτή η υπόθεση. Ο Σήφης δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. θα προσπαθήσει να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν. Ωστόσο, ακόμη δεν υποψιάζεται κάποιον.»

-Στο τρέιλερ είδαμε, επίσης, τον Σήφη να φιλιέται με τη Μελίνα θα τη διεκδικήσει ξανά;

«Αυτό δεν το ξέρω. Κατά τα λεγόμενα τους... δεν υπάρχει κάτι ερωτικό πια ανάμεσα τους. Αλλά δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Τώρα, για τον Σήφη, έχει προτεραιότητα η κόρη του και ..τα πράγματα αλλάζουν.»

-Η Στεφανία, μετά τον θάνατο της Αγγελικής, «πέφτει» πάνω στη Μελίνα. θα τον επηρεάσει αυτό τον Σήφη;

«Σίγουρα θα τον επηρεάσει, γιατί αγαπά πολύ την κόρη του και θέλει να πετύχει το καλύτερο για αυτήν - ακόμα και αν αυτό σημαίνει να είναι με τη Μελίνα πάλι. Από κει και πέρα, συναισθηματικά δεν ξέρω ποια αφορμή θα υπάρξει, γιατί ο ίδιος μπορεί να δηλώνει πως πραγματικά έχει τελειώσει η Μελίνα για εκείνον, ωστόσο γνωρίζω ότι μέσα του την έχει στα υπόψη.»

-θα δούμε να εκτυλίσσεται κάποιο φλερτ ανάμεσα στον Σήφη και την Ολγα;

«Φαίνεται πολύ λογικό να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατό. Έχει εντυπωσιαστεί ο ένας από τον άλλον ωστόσο νομίζω πως είναι ένα φλερτ πιο πολύ επαγγελματικό παρά ερωτικό, ασχέτως αν θα είναι μαζί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved