Μαλού Κυριακοπούλου: «Έχω πάρει το δρόμο που ήθελα, νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Έχω πάρει το δρόμο που ήθελα, νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό»

Είναι ικανοποιημένη η Μαλού Κυριακοπούλου με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα για εκείνη μετά το talent show, Greek Idol;

«Χαίρομαι για όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να έχω συναίσθηση του μεγέθους, γιατί είμαι μέσα σ' αυτό, σε μόνιμο ψάξιμο για κάθε βήμα, για το σωστό τραγούδι. Είμαι νέα καλλιτέχνις και δεν τα έχω όλα σε σωστή σειρά στο κεφάλι μου. Μ' αρέσει αυτό όμως, γιατί με κάνει να προσπαθώ περισσότερο και να ψάχνομαι πάνω στη μουσική. Αυτό, πιστεύω, δίνει περισσότερη ώθηση από το αν ήμουν επαναπαυμένη. Αλλά χαίρομαι που έχω πάρει το δρόμο που ήθελα, νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό» τόνισε στο Hello.

-Κάτι πρέπει να σου λέει το ότι τον Αύγουστο βρέθηκες στο Νο1 των ελληνικών singles στο youtube, με σχεδόν 5,5 εκατομμύρια «χτυπήματα» στο «Τους Είπες Πως».

«Με εξέπληξε αφάνταστα όλο αυτό. Και έγινε μέσα σε μόλις δύο μήνες από την κυκλοφορία του τραγουδιού. Είναι τρομερό το συναίσθημα. Με κάνει να πετάω στα σύννεφα το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ακούν τη μουσική μου. Γι' αυτό κάνω όλη αυτή την προσπάθεια, για τη μουσική.»

- Το χειμώνα που θα σε δούμε;

«Στον «Έναστρον», όπου θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Μαζωνάκη για μία ακόμη χρονιά, τον Βασίλη Καρρά και τον Stan. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί, αλλά οφείλω να πω πως ο Γιώργος Μαζωνάκης και η ομάδα του δίνουν χώρο και χρόνο στους νεότερους καλλιτέχνες, φροντίζουν να τους αναδεικνύουν. Έχω μάθει πολλά δίπλα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved