Βάνα Ραμπότα: «Το θέαμα δεν παίζει για μένα ρόλο ρυθμιστή στη ζωή μου»
Showbiz

Βάνα Ραμπότα: «Το θέαμα δεν παίζει για μένα ρόλο ρυθμιστή στη ζωή μου»

Η Βάνα Ραμπότα σε συνέντευξή της μίλησε για την δημοσιότητα και πώς την διαχειρίζεται.

Συνήθως, οι άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις δεν είναι τόσο αρεστοί στο χώρο σας.

«Καθόλου, αλλά ούτε εμένα μου είναι αρεστή η άλλη συμπεριφορά. Μία σου και μία μου, δεν με ενδιαφέρει. Δεν είναι το επίκεντρο της ζωής' μου η ηθοποιία. Το επίκεντρο της ζωής μου είναι να εξελιχθώ ως άνθρωπος, να μάθω να αγαπάω, να φτάσω περισσότερο κοντά στον θεό. Είμαι ο ρυθμιστής της ζωής μου. Αυτό που λέμε υποκριτική τέχνη και θέαμα παίζεται με κάποιους κανόνες».

Ποιους κανόνες;

«Είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει 10 κανόνες. Δεν ήμουν διατεθειμένη να τους παίξω και τους δέκα, έπαιξα 2-3 από επιλογή. Δεν μπορώ να ζητήσω τα ρέστα για τους υπόλοιπους κανόνες που δεν έπαιξα».

Κοστίζουν ψυχικά και ηθικά αυτοί οι κανόνες;

«Όλες οι επιλογές πληρώνονται. Οι άνθρωποι που έχουν παίξει και τους δέκα κανόνες πληρώνουν τις επιλογές τους. Κι αυτός που έχει παίξει τους 2 ή τους 5 πληρώνει τις αντίστοιχες επιλογές. Το παιχνίδι που λέγεται θέατρο-θέαμα δεν παίζει για μένα ρόλο ρυθμιστή στη ζωή μου, ούτε στις επιλογές των ανθρώπων που κάνω παρέα ή σχέσεις. Την καριέρα μου δεν την έχτισα πάνω στις σχέσεις. Χτίστηκε με πάρα πολύ κόπο, υπομονή, σκληρή δουλειά».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved