Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι πολλά χρόνια εργένης αλλά όχι για στυλ, επειδή προκύπτει»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Είμαι πολλά χρόνια εργένης αλλά όχι για στυλ, επειδή προκύπτει»

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και εξομολογήθηκε αν του αρέσει η εργένικη ζωή.

Υπάρχει ρουτίνα στη ζωή σου;

«Έχω παρατηρήσει πως, όταν κάνω κάτι που μου δημιουργεί ρουτίνα, μου βάζω κάποια επιπλέον πράγματα για να σπάσει . Κι εκεί που θεωρώ πως έχω χαλαρό πρόγραμμα, φτάνω στο τέλος να κάνω τρεις παράλληλες δουλειές και να μην έχω χρόνο ούτε για ύπνο».

Νιώθεις πλήρης αυτό το διάστημα;

«Το να νιώθεις πλήρης δεν έχει να κάνει μόνο με τα επαγγελματικά σου. Έχει να κάνει και με τα προσωπικά σου, που κι εκείνα από μόνα τους δεν είναι ικανά να σου φέρουν πληρότητα Είναι πολλοί οι παράγοντες που συντελούν σε αυτό, είναι κάτι σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Τις περισσότερες φορές αυτή την ισορροπία δεν την πετυχαίνεις εύκολα. Κάτι μπορεί να πάει στραβά στο ένα ή στο άλλο, υπάρχει μια διαρκής κίνηση. Αυτή η κίνηση είναι ο ρυθμός ζωής που έχει ένας άνθρωπος. Και η ενασχόληση με αυτή την κίνηση είναι που σου δίνει την πληρότητα. Αυτό είναι το νόημα, η κίνηση. Είναι σαν την αναπνοή. Πλήρης δεν είσαι όταν τα πνευμόνια σου γεμίσουν με αέρα, αλλά όταν υπάρχει συνεχώς αυτή η λειτουργία. Άρα δεν είναι οι επαγγελματικές επιτυχίες ή μια σχέση που θα σου φέρει την πληρότητα, αλλά όλη αυτή η αναγνώριση της ζωής, με τα πάνω και τα κάτω της, σε κάνει να νιώθεις γεμάτος».

Αυτό το κλισέ του αμετανόητου εργένη πιστεύεις πως σου ταιριάζει;

«Όλα αυτά τα κλισέ δεν μου λένε κάτι. Είμαι εργένης πολλά χρόνια, αλλά δεν το κάνω γιατί αυτό είναι το στιλ μου».

Είναι επιλογή σου;

«Προκύπτει. Είναι οι επιλογές που κάνω σύμφωνα με το περιβάλλον που κινούμαι. Ένας άνθρωπος και επιλέγει και επιλέγεται».

Σε όλες τις συνεντεύξεις σε ρωτάνε για την προσωπική σου ζωή. Ενοχλείσαι; Νιώθεις να εισβάλλουν σε στα προσωπικά σου θέματα;

«Νιώθω πως υπάρχει μια προσπάθεια εισβολής. Το θεωρώ χαζό, με την έννοια πως, από τη στιγμή που ο άλλος δεν θέλει να δείξει κάποια πράγματα, καλό είναι να το σεβαστείς».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved