Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό»
Showbiz

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό»

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη σε συνέντευξή της μίλησε για τον έρωτα και την φιλία στη ζωή της.

 

Είστε από τις γυναίκες που ανοίγονται εύκολα στις διαπροσωπικές τους σχέσεις;

«Για μένα η φιλία είναι πολύ ιερό πράγμα και νομίζω πως στις μέρες μας να κρατήσεις φιλίες αληθινές είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Εντάξει γνωστούς έχω πάρα πολλούς. Ξεκινώ τις σχέσεις μου με θετική διάθεση, δεν είμαι ιδιαίτερα καχύποπτη, όταν όμως νιώσω πως ο άλλος δεν, τότε μαζεύομαι κατευθείαν. Παρόλα αυτά, οι φιλίες μου κρατάνε χρόνια σαν την παλιά κολόνια, από τα σχολικά χρόνια».

Τι είναι αυτό που φταίει και οι άνθρωποι έχουν αποξενωθεί;

«Παλιότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, ο κόσμος ζούσε για την πάρτη του, πλέον η οικονομική κρίση μας έφερε πιο κοντά. Πλέον δεν σε νοιάζει να μοιράζεσαι τα προβλήματά σου με τον άλλο, από την αποξένωση μπήκαμε σε μια άλλη τροχιά στο να έχουμε ανάγκη να ερχόμαστε κοντά. Από τις βραδιές στα μπαρ και κλαμπ περάσαμε στις συναντήσεις σε σπίτια. Αυτό μας έφερε κοντά και είναι κάτι που μου αρέσει».

Τι θα λέγατε όμως να περάσουμε σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο και να μιλήσουμε για τον έρωτα και τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

«Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό, αντίθετα πιστεύω ότι είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι που βρίσκοντας έναν άλλο άνθρωπο προχωρείς παράλληλα. Παλιά ίσως και να πίστευα στο παραμύθι του άλλου μας μισού, τώρα πια όχι. Ως ρεαλίστρια αφήνω τη ζωή να με εκπλήξει. Είμαι ανοικτή στο να έρθει κάτι όμορφο στη ζωή μου».

Πηγή: Hello Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved