Γιώργος Παπαδάκης: «Νόμιζε ο κόσμος ότι εμείς οι "σταρ" δεν θα πηγαίναμε στα ΑΤΜ»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Νόμιζε ο κόσμος ότι εμείς οι "σταρ" δεν θα πηγαίναμε στα ΑΤΜ»

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μειωθεί η διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 σε μισή ώρα. Συμφωνεί ο Γιώργος Παπαδάκης με αυτό;

«Μα είναι δελτία αυτά που γίνονται; Και δεν το λέω για να υπερασπιστώ τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι. Μα δεν είναι πια δελτία, είναι μαγκαζίνο. Το δελτίο κανονικά είναι μια γρήγορη ματιά στην επικαιρότητα και σε όλα τα θέματα. Τα δελτία ξεκίνησαν με διάρκεια 20 λεπτών και φτάσαμε στην ώρα. Ο ένας έκανε ό,τι έκανε και ο απέναντι. Ετσι κι εμείς καταντήσαμε να ξεκινάμε στις 5 το πρωί κάποια περίοδο. Μέχρι που κάποια στιγμή είπα "εγώ θα ξεκινάω αργότερα κι ας χάσω και την τηλεθέαση"» τόνισε στο Βήμα.

-Τι ελπίζετε για τη σεζόν που έχει ήδη αρχίσει για εσάς;

«Αξιοπρέπεια για όλους. Στα ΑΤΜ το καλοκαίρι άκουσα πάνω από ένα εκατομμύριο φορές τη φράση "μα κι εσείς εδώ!" Ωραία ηχούσε στα αφτιά μου. Νόμιζε ο κόσμος ότι εμείς οι "σταρ" δεν θα πηγαίναμε στα ΑΤΜ. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα. Οι μισθοί πια δεν διαφοροποιούνται. Για να σας απαντήσω, πιστεύω ότι θα είναι μια τηλεοπτική χρονιά προσγειωμένη. Είναι ευκαιρία να δούμε ότι τα μεγάλα ανοίγματα σε μια μικρή αγορά ήταν λάθος. Ο ανταγωνισμός ξεκίνησε από αυτούς που έπαιρναν τον έναν και τον άλλον. Δεν ζήτησα ποτέ αύξηση, μου την έδιναν πάντα οι απέναντι. Κι αυτό το πηγαινέλα μού θυμίζει αποτυχημένους ποδοσφαιριστές. Δεν δουλεύεις για τη φανέλα αλλά για την αξιοπρέπεια και αυτή μου επέβαλε να μην είμαι γυρολόγος, χωρίς να θέλω να θίξω όλους όσοι κάνουν μεταγραφές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved