Παύλος Χαϊκάλης: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου του!
Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία του γάμου του!

«Mα τι θόρυβος είναι αυτός που έγινε ξαφνικά; Με το που µπήκε η αγγελία του γάμου µας, ήταν λες κι έπεσε... βόµβα! Με κυνηγούν για να πω την ακριβή ηµεροµηνία, λες και παντρεύεται πια ο Μπραντ Πιτ!», λέει γελώντας ο Παύλος Χαϊκάλης και αποφασίζει να βάλει τα πράγµατα στη θέση τους.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει όλη την αλήθεια για τον πολυσυζητηµένο γάµο µε τη σύντροφό του Μαρία Λύκου: «Για να τελειώνουµε λοιπόν µε αυτό, γιατί διαβάζω διάφορα που δεν ισχύουν, ο γάµος µου µε τη Μαρία πρόκειται να γίνει στις 6 Νοεµβρίου στο δημαρχείο Ραφήνας. Θα είναι πολιτικός γάµος και όχι θρησκευτικός και κουµπάρα µας θα είναι η φίλη µας Χριστίνα Λαµπίρη» αποκαλύπτει στη real. Σε µια µικρή ανάπαυλα από τις πρόβες που κάνει για την κωµωδία «Γκλόριους» που ανεβαίνει στη Β’ Σκηνή του «Θεάτρου» του Κέντρου Πολιτισµού «Ελληνικός Κόσµος», ο πρώην υπουργός δηλώνει πολύ χαρούµενος για το ότι αρχές Νοεµβρίου θα παντρευτεί τη γυναίκα µε την οποία ζουν µαζί τέσσερα χρόνια. ∆εν πρόλαβε καλά-καλά να στεγνώσει το µελάνι από την αγγελία του γάµου του στην πειραϊκή εφηµερίδα «Κοινωνική» («Ο Παύλος Χαϊκάλης του Γεωργίου και της Νικολέττας, το γένος Πιατσόλα, που γεννήθηκε στο Κατάκολο Ηλείας και κατοικεί στο Πικέρµι και η Μαρία Λύκου του Νικολάου και της Ελένης, το γένος Βρεττάκου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Πικέρµι, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάµος τους θα γίνει στο δηµαρχείο Ραφήνας») και η είδηση προκάλεσε πλήθος σχολίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον τρίτο γάµο του ηθοποιού. Πρώτη φορά είχε παντρευτεί πριν από 25 χρόνια µε την ηθοποιό Ευδοξία Πετζάκη, µε την οποία απέκτησαν έναν γιο, τον Γιώργο. Ο δεύτερος γάµος του έγινε µε την επίσης συνάδελφό του Μαργαρίτα Σολδάτου. «Ναι, θα είναι ο τρίτος µου γάµος και εδώ... ρίχνω άγκυρα! Η Μαρία είναι η ιδανική σύντροφος, είναι ο άνθρωπός µου», λέει και λάµπει από ευτυχία που έχει στο πλευρό του τη δυναµική αστυνοµικό, η οποία υπήρξε και προσωπική φρουρός του όταν ήταν βουλευτής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved