Τσαπανίδου για Χοψονίδου: «Να αγιάσει βρε κορίτσι μου... το χέρι σου, που σήκωσε τη μπλούζα και…»
Showbiz

Τσαπανίδου για Χοψονίδου: «Να αγιάσει βρε κορίτσι μου... το χέρι σου, που σήκωσε τη μπλούζα και…»

Η Πόπη Τσαπανίδου εντυπωσιάστηκε με την εικόνα που δημοσίευσε η Ολυμπία Χοψονίδου, όπου έδειχνε πως είναι η κοιλιά της μετά από τέσσερις γέννες και θέλησε να της δώσει τα συγχαρητήριά της.

Η ίδια έγραψε στο ipop «Να αγιάσει βρε κορίτσι μου... το χέρι σου.
Αυτό το χέρι που σήκωσε την μπλούζα, και έδειξε πως είναι η κοιλιά μιας γυναίκας που γέννησε. Γιατί πήξαμε στα φίλτρα, τα ρετούς και τα φοβισμένα -μη τυχόν και πλήξουν την άψογη δημόσια εικόνα τους- κοριτσάκια. Πήξαμε στο τέλειο Ολυμπίτσα. Στα τέλεια κορμιά, τα τέλεια πρόσωπα, τα τέλεια χαμόγελα και τις τέλειες ζωές. Και τρελάναμε όλα τα κορίτσια της διπλανής πόρτας. Τα κορίτσια αυτά που δεν έχουν πάνω τους προβολείς και φλας. Που ζουν, εργάζονται, ερωτεύονται, παντρεύονται και κάνουν παιδιά στον πραγματικό κόσμο. Όχι στον κόσμο του gossip φακού/περιοδικού/site. Γυναίκες κανονικές που αγωνίζονται για τον επιούσιο και παράλληλα έχουν και την αγωνία να κρατηθούν στα ιδανικά πρότυπα που βλέπουν στις γυαλιστερές σελίδες των περιοδικών. Για να αρέσουν στον άντρα τους, στη φίλη τους, κυρίως όμως, να αρέσουν στον ίδιο τον εαυτό τους. Να κοιτάζουν στον καθρέφτη και να μην αηδιάζουν με τις ραγάδες και την χαλάρωση στην κοιλιά τους. Να μην βλέπουν με αποστροφή τα περιττά κιλά και τα παχουλά μπρατσάκια. Να μην αναρωτιούνται γιατί αυτές να μην χωρούν ξανά στο παλιό τους τζιν, ενώ όλες οι επώνυμες το κάνουν. Πως γίνεται δηλαδή και οι celebritούδες γεννούν και βγαίνουν κορμάρες;
Και καλά στα περιοδικά. Το μάθανε όλοι πια, ότι εκεί πέφτει photoshop. Τώρα τους τρελαίνει το instagram Ολυμπίτσα και τα #nofilter του. Και δώστου οι πόζες οι "απλές" και καθημερινές. Δώστου και τα hastangs #molisgennisa #molisKsipnisa #no makeup #erixa_kati_aplo_pano_mou_kai_vgika_horis_makigiaz_kai_kala...
Θεά η επώνυμη στη selfie. Mπάζο η κοπέλα "της διπλανής πόρτας" στη δική της κανονική selfie...
Άνιση η μάχη. Γιατί είναι μάχη εντυπώσεων.
Γιατί οι celebrities έχουν έναν στρατό ειδικών να φτιάχνουν ακόμα και την τρίχα από τα μαλλιά τους που πετάει. Μακιγιέρ, στυλίστες, γυμναστές, πλαστικοί και δερματολόγοι είναι οι καλύτεροι φίλοι των επωνύμων. Όσο πιο επώνυμος -άρα και οικονομικά άνετος- ο επώνυμος, τόσο πιο κοντά του ο "στρατός". Κρεμάει κάτι; Επιδιορθώνεται. Είτε είναι στρίφωμα που δεν κολακεύει την κορμοστασιά, είτε μαγουλάκι που ακολούθησε τις διαταγές της βαρύτητας. Πόσο μάλλον κοιλίτσα γέννας...
Θα αναρωτηθείς τώρα αγαπημένη αναγνώστρια... μα όλες; Κόβουν και ράβουν όλες και είναι αδύνατες κορμάρες και με κοιλιά φέτες μετά από δύο και τρία παιδιά; Όχι! Σίγουρα όχι. Εννοείται πως όχι. Κάποιες είναι ευνοημένες από τη μαμά φύση. Είναι μοντέλα. Έπλασε μερικές ο Θεός για να τις έχει δείγμα.
Άλλες πάλι είναι πιο πειθαρχημένες από ότι οι άντρες των ειδικών δυνάμεων του στρατού. Έχεις ακούσει για τους ΟΥΚάδες και την διαβολοβδομάδα που περνάνε; Τρίχες. Τι να φτουρήσει η διαβολοβδομάδα μπροστά στη ζωή γυναίκας που βγαίνει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί αν δεν επιλέξεις το νυστέρι, ο δρόμος είναι μονόδρομος.
Μετράς τις θερμίδες, ακολουθείς διατροφή τέρμα υγιεινή, κάνεις να δεις πατάτα τηγανητή δεκαετίες, μαθαίνεις να απολαμβάνεις την καρδιά μαρουλιού με τόνο, τόσο όσο απολάμβανες παλιά μια πίτσα με απ' όλα και έξτρα μανιτάρια/φέτα και η έννοια "γλυκό" ταυτίζεται με τη "μπάρα δημητριακών" -φτιαγμένη στο σπίτι παρακαλώ(!) γιατί οι ετοιματζίδικες έχουν ζάχαρη και ως γνωστόν η ζάχαρη παχαίνει-. Τόσο υγιεινή διατροφή δηλαδή, που στο σπίτι δεν χρειάζεται να έχεις τηγάνια. Ατμομάγειρες και στο τσακίρ κέφι κανένας φούρνος, εγγυώνται ότι το φαγητό που θα απολαύσεις θα είναι όπως πρέπει.
Αυτές που βλέπεις να φωτογραφίζονται με κάτι burger στα χέρια έτοιμες να τα καταβροχθίσουν και να ποστάρουν χαμογελαστές φατσούλες, να τις πιστεύεις μόνο εάν τσεκάρεις το timeline τους και δεις ανάλογη φωτογραφία με χρονική απόσταση 2-3 μηνών. Γιατί αλλιώς ψεύδονται. Και ΔΕΝ τρώνε ΚΑΙ ψεύδονται.
Δεν τελειώσαμε όμως εδώ.
Έχει κι άλλο.
Γυ μνα στή ρι ο.
Κάθε μέρα. Επί δυο ώρες στην καλύτερη περίπτωση.
Όσο μεγαλώνει δε, τόσο μεγαλώνει και η παραμονή στο gym! Αχα! Ο Πύρρος Δήμας πιο λίγο έχει γυμναστεί, στη ζωή του, από γυναίκα επώνυμη μιας κάποιας ηλικίας. (χεχεχε) Και δώστου τα βάρη και τα squats. Τύφλα να χει ο Pilates αυτοπροσώπως, αλλά τι να φτουρήσει μπροστά σε επώνυμη, μήνα Απρίλιο, παραμονές καλοκαιριού. Λιώνουν κορμιά λέμε...
Πειθαρχία και αυστηρό πρόγραμμα.
Και τις βλέπεις εσύ καλή μου αναγνώστρια και ζηλεύεις. Που δεν έχεις την κορμάρα της Χ. Ή την flat κοιλιά της Ψ.
Και αν μένεις στη ζήλια, μη μασάς. Θα σου περάσει. Άλλωστε το άγχος και την ανασφάλεια της επώνυμης που προτιμά να περάσει από κινέζικα βασανιστήρια, παρά να φωτογραφηθεί από παπαράτσι με κυτταρίτιδα... ούτε στον εχθρό σου.
Το θέμα είναι να μην σου γίνει έμμονη ιδέα, η τέλεια σιλουέτα. Και χάσεις τον εαυτό σου. Γι αυτό σου λέω... Να αγιάσει το χέρι της Χοψονίδου που σήκωσε την μπλούζα και μας έδειξες αυτό που βλέπεις και εσύ στον καθρέφτη αν έχεις γεννήσει δυο μήνες πριν ή δυο χρόνια πριν, ή αν έχεις γεννήσει σκέτο. Γιατί γυναίκα που γεννάει, βλέπει το σώμα της να αλλάζει. Τελεία και παύλα.
Πήγαινε λοιπόν στο παιδάκι σου, αγκάλιασέ το και μετά πήγαινε στον καθρέφτη. Σήκωσε τη δική σου μπλούζα και χάιδεψε την κοιλίτσα σου, γιατί εκεί ήταν το σπίτι του μωρού σου, εκεί μεγάλωσε. Το σώμα σου φρόντισε το μωρό σου, το προστάτεψε και το γέννησε. Το σώμα αυτό, που σήμερα δεν σου αρέσει, γιατί έχει ραγάδες και δίπλες στην κοιλιά, έκανε ένα θαύμα. Σου χάρισε το παιδάκι σου. Αγάπησέ το γι αυτό. Ακόμα περισσότερο.
Χαιρετώ. Και στην Ολυμπία τα φιλιά μου! Να σου ζήσουν όλα, όμορφη. Εσύ άλλωστε ανήκεις στην κατηγορία "μοντέλο" χιχιχι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved