Το ξέσπασμα του Σπαλιάρα: «Δεν βγήκα να πω ότι είμαι ο Mr. γ@@@@ και έχω πάει με 4.000»
Showbiz

Το ξέσπασμα του Σπαλιάρα: «Δεν βγήκα να πω ότι είμαι ο Mr. γ@@@@ και έχω πάει με 4.000»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη και ρωτήθηκε πως αντέδρασαν οι γονείς του μετά τη περιβόητη ατάκα για τις 4.00 γυναίκες.

Για την αντίδραση των γονιών του όταν άκουσαν τη δήλωσή του: «Οι γονείς μου είναι παραδοσιακοί οπότε είναι αρκετά συντηρητικοί και δεν τους αρέσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Οπότε δεν χάρηκαν καθόλου με αυτό το γεγονός.» είπε χαρακτηριστικά στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, που θα δούμε όλη τη συνέντευξη στο JoinUs το Σαββατοκύριακο.
Για τον τρόπο που βιώνει την ξαφνική δημοσιότητα δήλωσε το μοντέλο και ηθοποιός: «Κατάλαβα ότι είμαστε μια χώρα ζηλιάρηδες, κουτσομπόληδες και κομπλεξικοί. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ασχολούνται με μία δήλωση και με ένα μαγιό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μου αυτό το καλοκαίρι. Αντί να δούνε ότι καθόμαστε σαν μ@@@@@ς και ασχολούμαστε με ένα μαγιό και μια δήλωση... Ο Σπαλιάρας απλά απάντησε σε μια ερώτηση. Δεν βγήκα εγώ να βάλω αφίσες στην Αθήνα και να πω ότι είμαι ο Mr. γ@@@@ και έχω πάει με 4.000».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved