Ασημακοπούλου: Η πρώτη συνάντηση με την πεθερά της δεν ήταν η καλύτερη στιγμή τους
Showbiz

Ασημακοπούλου: Η πρώτη συνάντηση με την πεθερά της δεν ήταν η καλύτερη στιγμή τους

Η Έλενα Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε την πρώτη συνάντηση που είχε με την πεθερά της

Έλενα, ποιες παρατηρήσεις σου έκανε ο σύζυγος σου Μπρούνο Τσιρίλο;

«Ο Μπρούνο με στηρίζει σε κάθε μου ρόλο, σε κάθε μου προσπάθεια. Δεν θα μου χαϊδέψει τα αυτιά, ούτε θα τα βρει όλα τέλεια, αλλά δεν θα με αγχώσει κιόλας. Την πρώτη μέρα μου έστειλε μία ανθοδέσμη για να μου δώσει κουράγιο. Όταν ζήτησα τη γνώμη του, αυτό που μου είπε ήταν: “Ξεπέρασε το άγχος σου! θέλω να σε δω να το κάνεις, όσο πιο καλά μπορείς”».

Θυμάσαι την πρώτη επαφή με την πεθερά σου;

«Η αλήθεια είναι ότι η μητέρα του Μπρούνο είναι έντονη προσωπικότητα, οπότε στην πρώτη μας συνάντηση δεν είχαμε πολλά φιλιά και αγκαλιές. Με πέρασε από ακτινογραφία, και με το δίκιο της. Ήθελε να καταλάβει τι σόι άνθρωπος είναι αυτή η γυναίκα δίπλα στον γιο της. Αλλά και οι Ελληνίδες μητέρες το ίδιο δεν κάνουν; Ωστόσο στην πορεία, με αφορμή τη μαγειρική -γιατί μου αρέσει πολύ η ιταλική κουζίνα και ήθελα να μάθω πώς να μαγειρεύω σωστά- την πλησίασα και τώρα έχουμε μια καταπληκτική σχέση».

Με τον σύζυγο σου έχετε παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

«Δεν είναι ότι δεν θέλαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, απλά οι συγκυρίες το έφεραν έτσι και δεν έγινε στον σωστό χρόνο. Τώρα μου φαίνεται περίεργο να πάμε στην εκκλησία, με ένα παιδί 5 χρόνων».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved