Αριέττα Μουτούση: Ο γιος της Μιχάλης και η μητρότητα εντός και εκτός TV
Showbiz

Αριέττα Μουτούση: Ο γιος της Μιχάλης και η μητρότητα εντός και εκτός TV

Ο γιος της Μιχάλης είναι όλη της η ζωή και η ίδια η Αριέττα Μουτούση μιλάει για εκείνον με λατρεία.

Ο γιος σου έχει καμιά σχέση με το θέατρο;

«Ο Μιχάλης είναι η αγάπη μου. Δεν ασχολείται με τα καλλιτεχνικά. Τώρα τελειώνει τις σπουδές του στα οικο¬νομικά. Στο λύκειο ήταν σε μια θεατρική ομάδα και μπο¬ρώ να πω πως ήταν πολύ καλός, αλλά ποτέ του δεν το σκέφτηκε ως ουσιαστική επαγγελματική δυνατότητα. Δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα μου άρεσε ή όχι να γίνει ηθοποιός. Ήθελα να κάνει αυτό που του αρέσει. Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις, γιατί τότε είσαι και καλός σε αυτό. Όπως έχει γίνει η ζωή μας, περνάμε όλο μας τον χρόνο στη δουλειά μας. Είναι σπουδαίο λοιπόν να βρεις τον δρόμο σου».

Είσαι από τους ηθοποιούς που έχουν αγαπη¬θεί πολύ από την τηλεόραση.

«Κι εγώ την αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Μου έχει δώ¬σει μεγάλη αγάπη, και μάλλον αναπάντεχα κιόλας. 'Εχω παίξει σε πολύ ωραίες σειρές που πήγαν πολύ καλά. Με¬ρικές παίζονται και ξαναπαίζονται. Για κάποιο λόγο, βρι¬σκόμουν σε οικογενειακά σίριαλ που παρακολουθού¬σε όλη η οικογένεια. Ξεκίνησα σαν μαμά, συνέχισα σαν μαμά και τώρα βρίσκομαι σε συζητήσεις να παίξω σε μια σειρά και πάλι τη μαμά!» (Γελάει.)

Και δεν σε ενοχλεί;

«Καθόλου. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω έρωτα με τα παι¬διά. Είμαι η μαμά όλων των παιδιών! Αυτή τη φορά, πά¬ντως, θα είμαι και μαμά και σύζυγος».

Πηγή: Ok

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved