Μελίνα Ασλανίδου: «Έχω προδοθεί πάρα πολύ από αγαπημένους μου ανθρώπους»
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: «Έχω προδοθεί πάρα πολύ από αγαπημένους μου ανθρώπους»

Η Μελίνα Ασλανίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι έχει προδοθεί από αγαπημένα της πρόσωπα.

Προσεγγίζεις με αγάπη τα πάντα γύρω σου; Έχεις προδοθεί από ανθρώπους;

«Έχω προδοθεί πάρα πολύ από ανθρώπους και γι' αυτό θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να διατηρείς πάντα την εμπιστοσύνη σου στα πράγματα, γιατί αν χαθεί αυτή, χάνεις και την ικανότητα σου να αγαπάς. Πολύ βασικό είναι επίσης να αγαπήσεις πρωτίστως τον εαυτό σου, γιατί αλλιώς τίποτα δεν μπορεί να φτιαχτεί στη ζωή σου. Ξεκινάμε από τον ιερό ναό που έχουμε. Είναι το σώμα και η ψυχή μας. Άγεται και φέρεται από ό,τι του δώσεις».

Με ποιον τρόπο έχεις προδοθεί;

«Με όποιον μπορείς να φανταστείς».

Έχει τύχει να διαπιστώσεις ότι αγαπημένοι σου άνθρωποι ήταν ψέμα;

«Ναι. Τελικά όμως δεν ήταν ακριβώς ψέμα. Έπρεπε να βρεθούν στη ζωή μου. Εκεί έχω καταλήξει φιλοσοφώντας το. Θεωρώ ότι ήταν κάποιοι «δάσκαλοι» που ήρθαν να με ξυπνήσουν για να δω πιο καθαρά τη ζωή μου και το δικό μου δρόμο».

Δεν πληγώθηκες;

«Φυσικά. Πληγώθηκα πολύ γιατί ουσιαστικά δέχτηκε πλήγμα η εμπιστοσύνη μου. Αισθάνθηκα ότι άνοιξα την καρδιά μου σε λάθος άνθρωπο. Πόνεσα, αλλά αυτό το συναίσθημα που φαίνεται τόσο ζοφερό και μαύρο μπορείς να το αντιστρέψεις αλλάζοντας τη θεώρηση σου για τα πράγματα».

Εμπιστεύεσαι πια τους γύρω σου;

«Τόσο όσο. Αυτό το γεγονός με θωράκισε περισσότερο. Εμπιστεύομαι πια τον εαυτό μου. Τα έχω συγχωρήσει όλα. Δεν με νοιάζει να κρατήσω κακίες στη ζωή μου. Θέλω να τη ζήσω καθαρή».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved