Ελένη Τσολάκη: «Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση»
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: «Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση»

Με τη σοβαροφάνεια τα βάζει η Ελένη Τσολάκη, λούζοντας τους καλεσμένους της στη νέα ενότητα της εκπομπής. 

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια τους βάζει να κάτσουν στον λουτήρα και τους θέτει πικάντικες ερωτήσεις. «Ξέρεις να μετράς μέχρι το 4.000;», είχε ρωτήσει τον Γιάννη Σπαλιάρα στην πρεμιέρα της ενότητάς της, λούζοντας με κρύο ιδρώτα το γνωστό μοντέλο, που ωστόσο απάντησε με χιούμορ.

Δεν φοβάται μήπως παρεξηγηθεί κάποιος καλεσμένος; «Ο λουτήρας είναι μια προβοκατόρικη ενότητα και όσοι δέχονται να κάτσουν ξέρουν πού πηγαίνουν. Ναι, θα πούμε για τα επαγγελματικά του εκάστοτε καλεσμένου, αλλά θέλουμε να περάσουμε και κάποια πράγματα για τη ζωή του. Εγώ, από τη μεριά μου, δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση. Οπως δεν θα ήθελα να έρθω και εγώ στην αντίστοιχη θέση. Με τις ερωτήσεις μου θα το πάω μέχρι ενός σημείου. Καταλαβαίνω τι δεν θέλει να πει ένας άνθρωπος», απαντά στο Πρώτο Θέμα η Ελένη Τσολάκη.

Τον λόγο παίρνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που επίσης τολμά να θέτει κάποιες δύσκολες ερωτήσεις στους καλεσμένους της: «Επειδή και εγώ είμαι ανοιχτή στις συνεντεύξεις μου και ποτέ δεν έχω θέσει κόκκινες γραμμές στις ερωτήσεις που θα μου τεθούν, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, έτσι θα ήθελα να είναι και οι καλεσμένοι μας. Δεν θα ήθελα, για παράδειγμα, ένας καλεσμένος να έχει φόβο και άγχος ή να είναι κουμπωμένος για το τι θα πει και τι δεν θα πει. Θα κάνουμε και τις πιο πικάντικες ερωτήσεις, αλλά δεν θέλουμε ούτε να προσβάλουμε, ούτε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν με αφορά ο καλεσμένος που θα έρθει εδώ για να μιλήσει για ένα κομμάτι που τον αφορά και για ένα άλλο κομμάτι να είναι κλειδωμένος. Θέλω ανθρώπους που θα μιλήσουν χαλαρά για τα πάντα».

Έχει παρεξηγηθεί ποτέ με καλεσμένο της; «Ο,τι παρεξηγήσεις υπήρξαν σε αυτά τα χρόνια της εκπομπής, υπήρξαν οn air. Και νομίζω ότι λύθηκαν on air. Τώρα μιλάμε για δύο ανθρώπους στους 400 καλεσμένους. Και εκείνοι δεν είχαν κάποιο ουσιαστικό παράπονο. Απλά μας είχαν πει ότι δεν θα ήθελαν να απαντήσουν σε κάποια ερώτηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved