Κάβουρα-Παπαργυρόπουλος: Κάτι τρέχει με τους δίπλα;
Showbiz

Κάβουρα-Παπαργυρόπουλος: Κάτι τρέχει με τους δίπλα;

Κάτι παραπάνω από απλή φιλία φαίνεται ότι συμβαίνει, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα , ανάμεσα στη Βίκυ Κάβουρα και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Μπορεί η όμορφη ηθοποιός να δήλωσε ότι τους συνδέει μια απλή φιλία, ωστόσο οι φήμες, που τους θέλουν ως το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ φουντώνουν και πάλι με αφορμή την κοινή εμφάνισή τους στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο Κοντός», στην οποία συμμετέχει η Βίκυ.

Ντυμένοι πολύ κομψά, οι δυο νέοι μαγνήτισαν τα φλας, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους με τους: Πατρίτσια Περιστέρη και Τζορτζ Παπακώστα, οι οποίοι βρέθηκαν στο ίδιο σημείο. Οι φήμες ότι η Βίκυ και ο Νάσος είναι κάτι παρaπάνω από φίλοι άρχισαν να κυκλοφορούν στα καλλιτεχνικά στέκια μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από τον τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Λίγο καιρό νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό και το τέλος του ειδυλλίου του Νάσου με την Ελληνοαμερικανίδα, Τες Σπέντζος. Νέοι ωραίοι και χωρισμένοι, έτυχε να προπονούνται στο ίδιο γυμναστήριο, αποφάσισαν να κάνουν περισσότερη παρέα και κάπως έτσι άρχισε να βγαίνει... καπνός! Υπάρχει, όμως, καπνός χωρίς φωτιά;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved