Τζόυς Ευείδη: «Είμαι μια γεροντοκόρη, που ταΐζει αδέσποτα σκυλιά και γατιά!»
Showbiz

Τζόυς Ευείδη: «Είμαι μια γεροντοκόρη, που ταΐζει αδέσποτα σκυλιά και γατιά!»

Για τα όσα ακούγονται περί νέας σχέσης στη ζωή της μιλά η ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, στο You. Ακόμη περιγράφει με πολύ διαφορετικό τρόπο τον εαυτό της, αλλά και εξηγεί γιατί δεν κάνει πλαστική. Τι την έχει πονέσει περισσότερο και για ποιο λόγο δεν έκανε οικογένεια;

Είσαι σε σχέση ή μόνη σου;

"Είμαι μόνη μου. Δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτε άλλο παρά μόνο τη δουλειά μου. Είμαι μια γεροντοκόρη, που ταΐζει αδέσποτα σκυλιά και γατιά!".

Σε πόνεσε ο χωρισμός από τον προηγούμενο σύντροφό σου, που ήσασταν 14 χρόνια μαζί και απίστησε;

"Έχασα τον κόσμο, όπως κάθε άνθρωπος, που χωρίζει όταν δεν το περιμένει. Ξαφνικά βρέθηκα στην άβυσσο. Αυτό το πολύ απλό, που παθαίνουμε όλοι οι άνθρωποι".

Αισθάνεσαι ωραία;

"Δεν έχω νιώσει ωραία στα 20, θα νιώσω τώρα; Όχι, δε νιώθω ωραία και δεν έχω καμία αυτοπεποίθηση. Ούτε καν χαμηλή!".

Τι είναι αυτό που φοβάσαι περισσότερο;

"Τα πάντα. Πιο πολύ τη μοναξιά και την αρρώστια".

Σε έχουν πληγώσει ή έχεις πληγωθεί;

"Δεν είναι κανένας απόλυτα θύμα ή θύτης. Κάποιοι άνθρωποι για να σε έχουν πληγώσει σίγουρα έχεις βάλει το χεράκι σου ή απλώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξουν οι καταστάσεις. Κι εγώ θα ’χω κάνει τις σκ@τιές μου. Είναι σαν να με ρωτάς αν είμαι άνθρωπος που κερατώνει... Είμαι απόλυτα μονογαμική!".

Σε πονάει ακόμα η απώλεια των γονιών σου;

"Αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Το περίεργο ξέρεις ποιο είναι; Όταν χάνεις τους γονείς σου, τους αισθάνεσαι πιο κοντά σου παρά ποτέ. Ακόμα και απ’ όταν ζούσαν!".

Τι αναμνήσεις έχεις από αυτούς;

"Είχα μαγικούς γονείς που δεν χάριζαν κάστανα, αλλά είχαν πολλή χαρά και βλακεία! Το σπίτι μας ήταν πάντα ανοιχτό και έμπαινε όποιος γούσταρε και ό,τι ώρα γούσταρε. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή! Μάλλον γι’ αυτό δεν έκανα οικογένεια. Σαν παιδάκι έζησα στην τέλεια οικογένεια".

Θα έκανες πλαστική;

"Βεβαίως, αλλά δεν έχω λεφτά. Και φοβάμαι τα χειρουργεία".

Φλερτάρεις ή σε φλερτάρουν;

"Έχω πολλά χρόνια να πάω σ’ ένα μπαρ και να με κοιτάξουν ή να κοιτάξω. Πρέπει να το ξανακάνω για να θυμηθώ... Πάντως έχουν πολύ καιρό να με φλερτάρουν".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved