Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήρθα σε επαφή με τον Θεό. Τον είδα»!
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήρθα σε επαφή με τον Θεό. Τον είδα»!

Έλληνας ηθοποιός μιλά για το ταξίδι του στην Ινδία και αποκαλύπτει πως ήρθε σε επαφή με τον θεό.

Με ναρκωτικά μπλέξατε;

“Έχω πάει στις Ινδίες, όπου έκανα διαλογισμό και δοκιμάζαμε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε. Ερχόταν μετά ο δάσκαλος, μας έκανε διαλογισμό, προσευχόμασταν και από τους ήχους που βγάζαμε νιώθαμε ότι κουνιέται το σύμπαν” είπε ο Νίκος Ζιάγκος στο περιοδικό Yes.

Τι κερδίσατε από όλο αυτό;
Κέρδισα ότι ήρθα σε επαφή με τον Θεό. Τον είδα. Αυτά τα παραισθησιογόνα που παίρναμε μας ενεργοποιούσαν την υπόφυση, το λεγόμενο τρίτο μάτι. Μόλις ενεργοποιηθεί αυτό, αμέσως ο χωροχρόνος και το σύμπαν καμπυλώνουν πάνω σου. ότι διατάξεις εκείνη τη στιγμή θα γίνει. Ακόμα και παλιρροϊκό κύμα.

Εσείς τι διατάξατε εκείνη την ώρα;
Δεν μπορώ να πω.

Τόσο κακό ήταν;
Έκανα κάτι πάνω από το κεφάλι μου και το είδα να γίνεται. Έβαλα δέκα άτομα να μπούμε σε σχήμα άστρου και να παραγγείλουμε κάτι. Κινήσαμε ουράνια σώματα. Ο Θεός μού έδειξε ότι υπάρχει και πως ο άνθρωπος μπορεί να "διατάξει" το σύμπαν.

Αισθανθήκατε πιο δυνατός μετά από αυτό;
Πιο δυνατός; Δεν ξαναγυρνάς στην κανονική σου ζωή. Όσοι πήγαν στην Ινδία δεν ξαναγύρισαν, ο μόνος που γύρισε ήμουν εγώ.

Πώς κι έτσι;
Είχα δροντίσει για δικλείδες ασφαλείας. Είχα βγάλει εισιτήρια επιστροφής και είχα πληρώσει τέσσερις Ινδούς να έρθουν να με συλλάβουν. Τους είπα: "Ότι και να λέω, εσείς θα μου φορέσετε χειροπέδες, θα με πάρετε σηκωτό και θα με βάλετε στο αεροπλάνο".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved