Αθηνά Μαξίμου: «Ο Αιμίλιος είναι εξαιρετικός σύζυγος»
Showbiz

Αθηνά Μαξίμου: «Ο Αιμίλιος είναι εξαιρετικός σύζυγος»

Η Αθηνά Μαξίμου σε συνέντευξή της μίλησε για τη καριέρα και τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη.

Την επιτυχία πώς τη διαχειρίζεσαι;

«Κοίταξε, τότε που πρωτοβγήκα με την ταινία «Αυτή η νύχτα μένει» μού ήταν πολύ φοβιστική, καθώς ήμουν 22-23 χρόνων και δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ εύκολα, ήταν λίγο τρομακτική. Αυτό μπορούσα να κάνω τότε και αυτό έκανα, δεν τα βάζω με τον εαυτό μου, γιατί δεν άρπαξα την ευκαιρία καλύτερα».

Καλή στις δημόσιες σχέσεις είσαι;

«Όχι δεν είμαι. Δεν πιστεύω ότι είμαι μέσα στη showbiz, δηλαδή δεν θεωρώ τον εαυτό μου ότι ανήκει σε αυτή την περιοχή. Εμένα η δουλειά μου είναι να είμαι ηθοποιός όχι να κάνω δημόσιες σχέσεις. Θα κάνω τόσο όσο για να προωθήσω τη δουλειά μου. Δεν μπορώ να είμαι “μαϊντανός” παντού».

Γι’ αυτό μάλλον ταιριάζετε με τον Αιμίλιο!

«Ναι, έχουμε low profile και οι δύο».

Με τον Αιμίλιο πόσα χρόνια είστε μαζί;

«Είμαστε παντρεμένοι από το 2006 και είμαστε μαζί από το 2005, δηλαδή 10 χρόνια».

Ο άντρας σου θεωρείται από τους πολύ ωραίους. Δεν ζηλεύεις;

«Καθόλου, μου αρέσει που... αρέσει ο άντρας μου! Όπως συμβαίνει και το αντίθετο σε σχέση με τον Αιμίλιο... Και το γεγονός ότι είμαστε cool συμβαίνει γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη στην σχέση μας».

Ανταγωνισμός υπάρχει;

«Κοίταξε, συνειδητά δεν βιώνουμε κάποιον ανταγωνισμό, ασυνείδητα αν υπάρχει μπορεί να εκδηλώνεται σε μικρές λεπτομέρειες που δεν είναι ενοχλητικές».

Στους τσακωμούς ποιος υποχωρεί;

«Αναλόγως. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που όταν μου συμβαίνει κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πω πια, γιατί παλιά το “κουκούλωνα” και έλεγα δεν πειράζει... Θεωρώ ότι είναι λάθος να μην μιλάς γιατί κάνει κακό και στην σχέση και στον εαυτό σου και σε όλα. Οπότε οτιδήποτε συμβεί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το θέσω προς συζήτηση, για να πάμε παρακάτω... Δεν μου αρέσουν γενικά οι εκκρεμότητες. Οπότε αυτό νομίζω ότι είναι κάτι πολύ υγιές και σίγουρα φροντίζει την σχέση».

Παιδί δεν θέλεις;

«Δεν προέκυψε».

Έχεις σκεφτεί να υιοθετήσεις;

«Φυσικά, και ακόμα το σκεφτόμαστε».

Πιστεύεις ότι θα άλλαζε πολύ η ζωή σας με ένα παιδί ή λες “αν δεν προκύψει δεν πειράζει κιόλας”;

«Όχι αυτό λέω, αν δεν προκύψει δεν πειράζει... Όταν αποκτήσεις ένα παιδί χρειάζεται αφοσίωση, δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα που έκανες παλιά. Πρέπει να είσαι εκεί γι’ αυτό το πλάσμα και μόνο, ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη...».

Ο Αιμίλιος είδα ότι είναι πολύ περιποιητικός...

«Είναι εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος σύζυγος και ένας άνθρωπος που δεν σε κουράζει, δεν πλήττεις ποτέ μαζί του και που του αρέσει να περιποιείται τους ανθρώπους που αγαπά...».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved