Νίκη Κάρτσωνα: «Εγώ μπορώ να φέρω την καταστροφή του κόσμου»
Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Εγώ μπορώ να φέρω την καταστροφή του κόσμου»

Για το πόσο ευτυχισμένη είναι η Νίκη Κάρτσωνα, φέτος, που ο Νίκος Χατζής σταμάτησε το μπάσκετ, αλλά για το πόσα πράγματα θέλει να κάνουν μαζί, που εδώ και 17 χρόνια, δεν έχουν κάνει ακόμη μιλάει η παρουσιάστρια στο ΕΓΩ!... 

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου από πέρσι;

«Μεγάλωσα ένα χρόνο. Ο γιος μου ξεκίνησε δημοτικό και έχουμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας. Ο Νίκος (σ.σ.: Χατζής) σταμάτησε το μπάσκετ και προχωράει στην προπονητική. Είναι ωραίο που είναι σπίτι ο Νίκος».

Έχεις πελαγώσει με τη μητρότητα;

«Όχι. Υπάρχουν μέρες πιο δύσκολες, άλλες πιο χαρούμενες και κάποιες πιο προβληματισμένες».

Υπήρξαν φορές που έβαλες τον εαυτό σου πάνω από το γιο σου, Φίλιππο;

«Υπάρχουν στιγμές που οφείλεις να βάζεις τον εαυτό σου πιο πάνω. Είναι πολύ σημαντικό η γυναίκα του σπιτιού να είναι καλά. Αν είναι εκείνη καλά, τότε θα είναι καλά και τα παιδιά της, η σχέση της με τον άντρα της και τον εαυτό της».

Πότε η σχέση με τον άντρα σου δεν ήταν καλή;

«Με τον Νίκο δεν έχουμε «σκοτωθεί» ποτέ, όσο περίεργο και αν ακούγεται. Έχουν περάσει δεκαεπτά χρόνια, που είμαστε μαζί και νιώθω ότι δεν τα έχουμε ζήσει όλα ακόμη. Φέτος που θα είναι εδώ, θέλω να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα ήθελες να κάνετε;

«Ένα ταξίδι το χειμώνα. Δεν είχαμε ποτέ τόσα χρόνια ένα ελεύθερο Σαββατοκύριακο κοινό».

Τι αγαπάς περισσότερο στον Νίκο;

«Τον θαυμάζω πολύ. Έχει κάποια στοιχεία που λείπουν από μένα, για τα οποία μάλιστα δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, μέσω ειδικών, ώστε να τα αποκτήσω. Έχει τεράστια υπομονή, είναι χαρούμενος άνθρωπος, γαλήνιος, μια ήρεμη δύναμη. Ο Νίκος δεν πιάνει ποτέ τα «κόκκινα». Εγώ μπορώ να φέρω την καταστροφή του κόσμου πάρα πολύ εύκολα».

Είναι καλό σχολείο η ψυχοθεραπεία;

«Καλό σχολείο είναι οτιδήποτε κάνει κάποιος και τον ανεβάζει. Είτε αυτό λέγεται σεξ είτε γυμναστήριο είτε γιόγκα είτε ψυχανάλυση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved