Πέτρος Λαγούτης: «Πρέπει να προσπαθούμε να απολαμβάνουμε την ίδια τη ζωή μας»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: «Πρέπει να προσπαθούμε να απολαμβάνουμε την ίδια τη ζωή μας»

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά για το νέο επαγγελματικό του βήμα στο Ντουμπάι.

«Μαζί με έναν φίλο που ζει χρόνια εκεί ιδρύσαμε μια εταιρία παραγωγής, με στόχο κάθε μήνα να διοργανώνουμε μια συναυλία. Αρχίζουμε στις 12 και 13 Νοεμβρίου με τη Νατάσσα Μποφίλιου, ακολουθεί η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις αρχές Δεκέμβρη, τον Φεβρουάριο οι Ιμάμ Μπαϊλντί, τον Μάρτιο το γαλλικό συγκρότημα Nouvelle Vague κ.ά. Η αρχική σκέψη βέβαια ήταν να κατεβάζουμε στο Ντουμπάι θεατρικές παραστάσεις, όμως η λογοκρισία εκεί είναι πολύ σκληρή» τόνισε στο Τηλέραμα.

- Σας κουράζει ή σας αρέσει να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα;

«Νομίζω πως δεν μπορώ να κάθομαι, αν και ορισμένες φορές παραπονιέμαι, θυμάμαι, κάποια στιγμή γκρίνιαζα στον Κώστα Βουτσά ότι είχα πολλές ώρες πρόβα. Τότε γυρίζει και μου λέει: "Τι ήθελες, Πέτρο; Να κάθεσαι σπίτι σου;". Ήταν αποστομωτικό αυτό που μου είπε».

-Σας λείπει ο ελεύθερος χρόνος;

«Πρέπει να προσπαθούμε να βλέπουμε ως χρόνο για τον εαυτό μας όλα όσα κάνουμε, γιατί διαφορετικά θα αρχίσουμε τα... αντικαταθλιπτικά. Αν δεν φροντίσουμε ό,τι κάνουμε να το "επενδύσουμε" με χαρά, αισιοδοξία και δημιουργικότητα, θα είμαστε δυστυχισμένοι, θα κυνηγάμε συνεχώς τον ελεύθερο χρόνο, που ακόμα κι αν τον βρούμε θα τον καταναλώσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα. Άρα πρέπει να προσπαθούμε να απολαμβάνουμε την ίδια τη ζωή μας, που, ό,τι και να λέμε, είναι το μεγαλύτερο αγαθό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved