Αρναούτογλου-Κόκλα: Και όμως είναι ακόμα μαζί -  Η έκρηξη του Γρηγόρη για όσα γράφονται
Showbiz

Αρναούτογλου-Κόκλα: Και όμως είναι ακόμα μαζί - Η έκρηξη του Γρηγόρη για όσα γράφονται

H µοναχική εµφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πάρτι που δόθηκε µετά τη βάφτιση της µικρής Ελένης, κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, ανήµερα της 28ης Οκτωβρίου σε κλαµπ των νοτίων προαστίων αναζωπύρωσε τις φήµες που ήθελαν τον παρουσιαστή και τη σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα να διανύουν σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Κάποιοι µάλιστα επέµεναν τις τελευταίες ηµέρες πως αυτή η κρίση, που δήθεν ξεκίνησε για το ζευγάρι από τα µέσα του καλοκαιριού, τους οδήγησε στον χωρισμό. Η σόλο εµφάνιση του Γρηγόρη στο πάρτι της βάπτισης αναζωπύρωσε τα σενάρια αυτά, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν εµφανιστεί µαζί στο µεσοδιάστηµα. Λάδι στη φωτιά έριξαν και οι σέλφι φωτογραφίες της Κατερίνας στα social media χωρίς τον Γρηγόρη, ο οποίος όµως δεν τρέφει και ιδιαίτερη συµπάθεια για αυτά, σε αντίθεση µε τη σύντροφό του που αρέσκεται στο να απαθανατίζει τον εαυτό της, µόνη ή µε φίλους, κατά τη διάρκεια της ηµέρας. «∆εν έχουν χωρίσει. Είναι µια χαρά µαζί και δεν αντιµετωπίζουν κανένα πρόβληµα στη σχέση τους», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, που συναναστρέφεται σχεδόν καθηµερινά το ζευγάρι. Αν ισχύει όµως κάτι τέτοιο, γιατί ο Γρηγόρης και η Κατερίνα, που κάποτε ήταν αχώριστοι, έχουν πάρα πολύ καιρό να κάνουν δηµόσια εµφάνιση; Ο ίδιος άνθρωπος εξηγεί: «Όλα όσα γράφονται και λέγονται είναι αστεία. ∆εν ισχύει τίποτα. Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα είναι µαζί, αλλά δεν κάνουν κοινές δηµόσιες εµφανίσεις γιατί κάποιος πρέπει να είναι µε τον Αναστάση. Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου συµφώνησαν να παρευρεθεί ο Γρηγόρης στη βάπτιση, µιας και είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Ρέµου, και έτσι έµεινε σπίτι η Κατερίνα µε τον µικρό, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε να βγάλει τον γιο του από το πρόγραµµά του. Επιπλέον, η Κατερίνα πρόσφατα έπιασε δουλειά σε κεντρικό πολυκατάστηµα στην Κηφισιά, στον τοµέα της αισθητικής και της οµορφιάς, και έτσι µοιράζονται τον χρόνο που περνούν µε τον Αναστάση αφού δεν έχουν κάποια γυναίκα για να τον φροντίζει. Είναι πιστοί στην απόφασή τους να µεγαλώσουν µόνοι το παιδί τους. Η µοναδική βοήθεια που έχουν είναι από τη µητέρα της Κατερίνας, η οποία όµως ζει µόνιµα στη Νάξο και έτσι κρατά τον Αναστάση µόνο το διάστηµα που βρίσκεται στην Αθήνα».

Θυμός

Τα πρώτα δηµοσιεύµατα που ήθελαν το ζευγάρι να αντιµετωπίζει κρίση στη σχέση του άρχισαν να εµφανίζονται στα µέσα του καλοκαιριού, όταν ο Γρηγόρης βρέθηκε στη Ρόδο και η Κατερίνα έκανε διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νάξο. Οργίαζαν οι φήµες ότι οι δυο τους βρίσκονται ένα βήµα πριν από τον χωρισµό και τότε ήταν που ο παρουσιαστής µε δηλώσεις του έβαλε τα πράγµατα στη θέση τους: «Πραγµατικά, έχω βαρεθεί να το βλέπω να γράφεται. Πήγα για επαγγελµατικούς λόγους σε δύο ταξίδια µε το ραδιόφωνο, γιατί κάναµε από εκεί εκποµπή. Είναι όλα καλά µε το παιδάκι και τη σύντροφό µου», είχε πει, όµως αυτή τη φορά που και πάλι κυκλοφόρησαν οι ίδιες φήµες, ο ίδιος επιλέγει να αδιαφορήσει, αφοσιωµένος στον... µαραθώνιο που τρέχει τόσο για τις δύο εκποµπές που παρουσιάζει όσο και για τον ρόλο του ως πατέρα, που όπως έχει οµολογήσει είναι ο ωραιότερος της ζωής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved