Γ. Γιαννόπουλος: «Παίρνω κάτι κρεβατάρες, κάτι παπλωματάρες και... ψάχνω τη γυναίκα»
Showbiz

Γ. Γιαννόπουλος: «Παίρνω κάτι κρεβατάρες, κάτι παπλωματάρες και... ψάχνω τη γυναίκα»

Γυναίκα μόνος ψάχνει... Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλάει στο Λοιπόν κι εξηγεί πώς του γεννήθηκε η επιθυμία να αποκτήσει οικογένεια!

Την προσωπική σου ζωή την έχεις αφήσει πίσω λόγω δουλειάς;

«Είμαι σε ένα καινούριο σπίτι, έχω μετακομίσει, παίρνω πράγματα, το φτιάχνω, αλλά γυναίκα δεν έχω. (Γέλια.) Παίρνω κάτι κρεβατάρες, κάτι παπλωματάρες, ωραία πράγματα και... ψάχνω τη γυναίκα. Πότε θα έρθει αυτή η έρημη; (Γέλια.) Ειλικρινά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με γυναίκα με τίποτα αυτό τον καιρό. Δεν προλαβαίνω, έχω γυρίσματα, ξυπνάω 6:30 το πρωί για να είμαι στο γύρισμα στις 8:00.Έχω 4-5 μέρες τη βδομάδα γύρισμα, έχω το θέατρο, πού να τη βρω; Και να τη βρω τι να την κάνω; (Γέλια.) Αλλά ψωνίζω, κάνω την προίκα μου και όταν μπει στο σπίτι, θα είναι έτοιμα τα πράγματα».

Μέχρι σήμερα δεν σου έχει γεννηθεί η επιθυμία να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά;

«Τώρα με το σίριαλ μου αρέσει που έχω παιδιά και εγγόνια. Ο Ευριπίδης λέει: «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, και ό,τι δεν έγινε, δεν έπρεπε να γίνει». Αν κάτσει κάποια καλή κοπέλα και με ανεχθεί, γιατί είμαι και «μυστήριο τρένο», έχω τα δικά μου. Αν βρεθεί καμιά κοπελίτσα να πάρει το βάρος, που λέγεται Γιώργος Γιαννόπουλος, ευχαρίστως να προχωρήσω να κάνω και παιδιά. Ήμασταν 5 παιδιά στην οικογένεια. Έχω μνήμες, μυρωδιές, από την οικογένεια και μου αρέσουν. Το σίριαλ μου το έχει ενεργοποιήσει όλο αυτό και μου αρέσει πάρα πολύ. Άμα «κάτσει», «έκατσε», τι να κάνουμε; Πάντως, είμαι καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved