Σοκάρει η Ράντου: «Ένιωθα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, νόμισα ότι παθαίνω έμφραγμα, εγκεφαλικό»
Showbiz

Σοκάρει η Ράντου: «Ένιωθα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, νόμισα ότι παθαίνω έμφραγμα, εγκεφαλικό»

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, η οποία μάλιστα της συνέβη ενώ ήταν πάνω στη σκηνή θεάτρου αποκαλύπτει η Ελένη Ράντου.

Μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το κοινό με το οποίο μοιράστηκε ακόμα και το γεγονός ότι έπαθε κρίσεις πανικού, η αγαπημένη ηθοποιός θυμάται αυτή την τόσο δύσκολη για την ίδια στιγμή: «Το είπα δημόσια για να το ξορκίσω. Και όταν το είπα βρήκα πολλούς φίλους συνειδητοποιώντας πόσο συχνό φαινόμενο είναι. Ανακάλυψα, εκτός του ότι ένιωθα καλύτερα, ότι βοηθούσα πολύ κόσμο. Βλέποντας λοιπόν ότι κάνει καλό και σε μένα και σε άλλους που περνάνε το ίδιο δεν το μετάνιωσα που πήρε αυτές τις διαστάσεις.

Ήταν και επεισοδιακός ο τρόπος που έγινε...

«Ήταν πάνω στη σκηνή. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, νόμισα ότι παθαίνω έμφραγμα, εγκεφαλικό. Νόμισα ότι πέθαινα. Είπα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω και σταμάτησα την παράσταση και πήγα νοσοκομείο. Για δυο χρόνια υπέφερα... Είναι ένας αγώνας που δεν τελειώνει ποτέ. Έχει υφέσεις, εξάρσεις, υφέσεις, εξάρσεις. Αν ξέρεις ότι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, το διαχειρίζεσαι καλύτερα. Ούτε τόσο μεγεθυμένο όσο το έχεις εσύ στο μυαλό σου».

Πηγή: Philenews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved