Το συγκλονιστικό post του Αποστόλου για την επίθεση στο Παρίσι: «Κανένας φόβος δε θα μου στερήσει…»
Showbiz

Το συγκλονιστικό post του Αποστόλου για την επίθεση στο Παρίσι: «Κανένας φόβος δε θα μου στερήσει…»

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών όχι μόνο παντρεύτηκε με τη Μάγδα Πένσου στο Παρίσι, αλλά, από τότε, πηγαίνει συνέχεια εκεί κι αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει αν δει τις φωτογραφίες στο timeline του στο Facebook!

Με την Πόλη του Φωτός ο Δημήτρης Αποστόλου έχει συνδέσει τις μεγάλες στιγμές της ζωής του και τα λόγια, που ο ίδιος έγραψε στο facebook είναι συγκλονιστικά...

"Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να επιστρέψω... Κανένας ύπουλος φόβος δεν θα μου στερήσει το δικαίωμα να ακολουθώ τους δρόμους, που πρωτοπερπάτησε ο γιος μου... Εκεί που η ψυχή μου έκανε τα πιο αυθεντικά όνειρα... Εκεί που χάραξα το ποίημα της ζωής μου σε πέτρα... Και η πέτρα δεν σπάει...Θα κλείσω τα ματιά – όχι για μη βλέπω την νέα Ευρώπη, που νύχτωσε από χθες, αλλά για να ασφαλίσω όλα όσα σημαίνει για μένα αύτη η πόλη... Αυτή η Ευρώπη... Αυτή τη νέα ζωή, που εκπαιδευόμαστε από χθες να αποδεχτούμε ως τη μόνη που – γι α να ζήσουμε – πρέπει να είμαστε άβουλοι, άσκοποι και εσωστρεφείς. Θα τη ζήσω με ανοικτά τα μάτια και με κλειστή αγκαλιά, που θα χωράει πρώτα από όλα την αμετάκλητη απόφαση να μην δεχτώ κανένα σκοτεινό σχέδιο αλλοφρόνων επικυρίαρχων..." σημείωσε και ανέβασε μια φωτογραφία με τον έναν του γιο μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ!

Όσο για τις φωτογραφίες του προφίλ του; Είναι τοπία από το Παρίσι, που ο ίδιος με τη σύζυγό του έχουν τραβήξει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved