Τόνυ Δημητρίου: «Έχω απατηθεί στη ζωή μου»
Showbiz

Τόνυ Δημητρίου: «Έχω απατηθεί στη ζωή μου»

Ο ρόλος του Τόνυ Δημητρίου, ο Χρήστος στους «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο θέατρο Λαμπέτη, απατά τη γυναίκα του, αλλά και απατάται από αυτή. Στην προδοσία όμως, που δέχεται, απαντά με μεγαλοψυχία.

Στη ζωή του θα ήταν το ίδιο γενναιόδωρος; «Στην προκειμένη, η εξέλιξη αυτή βολεύει τον χαρακτήρα μου. Δεν πιστεύω πως αν δεν τον βόλευε θα έδειχνε τέτοια μεγαλοψυχία. Κακά τα ψέματα. Πιστεύω ότι αν σου συμβεί μια τέτοια προδοσία, καταρρέει ο κόσμος σου. Αισθάνεσαι ότι σε έχουν κοροϊδέψει. Το να χωρίσεις είναι άλλο θέμα. Δυστυχώς, τα περισσότερα ζευγάρια δεν γερνάνε μαζί. Αλλά όσον αφορά στην προδοσία, παίρνει χρόνο να επουλωθεί η πληγή».

«Με έχουν απατήσει»
Ο ίδιος πώς αντιδρά στο ενδεχόμενο μιας προδοσίας; «Έχω απατηθεί στη ζωή μου και μπορώ να πω ότι λειτούργησα σχετικά καλά! Γιατί ήμουν σε ηλικία μετά τα 30 και έβαλα τη λογική μου να δουλέψει. Ήταν μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί και σε εμένα. Έτσι είναι. Θα μπορούσα να την απατήσω και εγώ. Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις παράλληλη σχέση και άλλο να απιστήσεις. Και τα δύο προδοσία είναι, αλλά η δεύτερη περίπτωση έχει περισσότερα ελαφρυντικά. Ξέρεις, υπάρχει ένα συναίσθημα που είναι πολύ ισχυρό. Είναι ο πόθος. Δηλαδή ένας άντρας όταν ποθεί μία γυναίκα είναι ικανός να κάνει τα πάντα γι’ αυτή. Όταν ξεθυμάνει ο πόθος και μείνει η αγάπη γι’ αυτή, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα κάνει τα ίδια πράγματα που έκανε στο παρελθόν. Είναι ένα από τα συνήθη λάθη των αντρών», απαντά με ειλικρίνεια.

ΠΗΓΗ: thema people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved