Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Γνωστή ηθοποιός μιλά για τον θάνατο του συζύγου της, που την συγκλόνισε και αποκαλύπτει πως πολλές φορές σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ο θάνατός του, Σπύρου Καλογήρου, έφερε την Ευαγγελία Σαμιωτάκη αντιμέτωπη με την κατάθλιψη:

«Με οδήγησε στην κατάθλιψη, ναι. Είχα κλειστεί στον Ωρωπό, στον επίγειο παράδεισο των 8,5 στρεμμάτων που δημιουργήσαμε και ζούσαμε με τον Σπύρο. Ήμουν συνέχεια στο δωμάτιό μου, δεν άφηνα ούτε την κοπέλα που με φρόντιζε να μπει και της έλεγα να κλείσει το φως. Δεν ήθελα να βλέπω ούτε τον γιο μου ούτε και την εγγονή μου» είπε στο περιοδικό YES.

Kαι δεν διστάζει να αποκαλύψει: «Πολλές φορές σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με σταμάτησε, όμως, καταρχήν το παιδί και η εγγονή μου κι αν θες η αμαρτία αυτής της πράξης. Έλεγα ότι αυτό είναι για τους δειλούς και όχι για τους γενναίους σαν κι εμένα. Οι γενναίοι σηκώνονται στα πόδια τους και προχωρούν. Την αυτοκτονία την θεωρώ υποχώρηση».

Και πρόσθεσε πως τον αισθάνεται κοντά της: «Βέβαια, οι άνθρωποι φεύγουν όταν τους ξεχνάμε. Στην κάμαρά μου έχω τις πιο αγαπημένες του φωτογραφίες και τον βλέπω. Το ρολόι είναι σταματημένο την ώρα που πέθανε ο Σπύρος και έχω τη ρόμπα του κρεμασμένη εκεί που την άφηνε. Έχω κάνει το δωμάτιό του σαν μουσείο. Χαίρομαι, όμως, γιατί δεν αφήσαμε κανένα κενό ανάμεσά μας. Δείχναμε την αγάπη μας, εκείνος με τα ποιήματά του κι εγώ με τις πράξεις μου.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved